Η Χριστοπούλου αναιρεί τον Χατζηφωτίου ενώπιον του!

Η Χριστοπούλου αναιρεί τον Χατζηφωτίου ενώπιον του!

Στα 96 του ο Ζάχος Χατζηφωτίου κατάφερε να απασχολήσει για ένα 24ωρο όλα τα ιντερνετικά μέσα και όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Η δήλωσή του ότι είχε σχέση 7 χρόνια με την Έλενα Χριστοπούλου από το Next Top Model έπαιξε παντού. 

Όμως η αλήθεια τελικά απέχει αρκετά, αφού η ίδια η Έλενα αρνήθηκε την ερωτική σχέση τους με τηλεφωνική παρέμβαση στο πρωινό…ενόσω έπινε καφέ με τον Ζάχο! Στο Πρωινό είχαν στο τηλέφωνο την Έλενα Χριστοπούλου και την άκουσαν να λέει ότι με τον Ζάχο Χατζηφωτίου είναι μαζί 24 χρόνια. Απλώς δεν είναι με ερωτικό τρόπο, αλλά ως πολύ καλοί φίλοι.

Χαρακτηριστικά η Χριστοπούλου αντιμετώπισε με χιούμορ τον ισχυρισμό του Χατζηφωτίου, αλλά αναίρεσε το ότι είχαν σχέση και έμεναν μαζί στην Κηφισιά.

«Αφενός είμαι ωραία, αφετέρου δεν μπορώ να ράψω ούτε κουμπί, θέλω να το τονίσω αυτό. Γελάω, τι να κάνω; Τον Ζάχο τον αγαπώ, με έχει ορίσει σαν άνθρωπος, είναι ο μέντοράς μου, είναι ο άνθρωπος που λατρεύω. Σχέση δεν είχαμε ποτέ, θα ήθελα αλλά γεννήθηκα 54 χρόνια αργότερα από εκείνον.  Μου πέφτει λίγο μικρός. Με έχει βοηθήσεις στις επιλογές μου πάρα πολύ, στον γάμο μου ήταν εκεί, στο νοσοκομείο ήταν δίπλα μου, πάντα ήταν εκεί… Έχω ζήσει όλες τις μεγάλες του σχέσεις, ζηλεύοντας γιατί εγώ δεν είμαι μεγαλύτερη να κάνω σχέση μαζί του.

Αυτά που είπε, τα είπε. Αύριο μπορεί να πει κάτι άλλο, αλλά είναι ο Ζάχος μου, είναι 96 χρονών κι εγώ τον αγαπώ. Εκείνος μου έχει μάθει ότι μέσα από το χιούμορ ξεπερνάμε τα πάντα. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αλλιώς. να μου δείξουν τις φωτογραφίες, να μου δείξουν και που μέναμε αλλά δεν θέλω να μπω σε πόλεμο φαντασμάτων. Ο Ζάχος είναι στη ζωή μου τα τελευταία 24 χρόνια, ξέρει τους γονείς μου, είναι αυτός. Αν ήταν κάτι άλλο θα ήμουν η πρώτη που θα το έλεγα».

Σε εκείνο το σημείο ο Άρης Καβατζίκης τη ρώτησε αν μίλησε σήμερα μαζί του και η απάντησή της ήταν αποστομωτική. «Καλέ είσαι σοβαρός; Πίνουμε μαζί γαλλικό καφέ τώρα». Η Φαίη Σκορδά δεν έχασε ευκαιρία και της ζήτησε να του δώσει το τηλέφωνο. Ούτε παραγγελία να είχε κάνει τέτοιο σκηνικό η παρουσιάστρια.

Έξω φρενών ο Ζάχος Χατζηφωτίου. Τι απατά για τη σχέση του με την Έλενα Χριστοπούλου

etypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα