Έξω φρενών ο Ζάχος Χατζηφωτίου. Τι απατά για τη σχέση του με την Έλενα Χριστοπούλου

Έξω φρενών ο Ζάχος Χατζηφωτίου. Τι απατά για τη σχέση του με την Έλενα Χριστοπούλου

Έξαλλος έγινε ο Ζάχος Χατζηφωτίου με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως είχε σχέση με την Έλενα Χριστοπούλου μετά από δηλώσεις του...

Ο Ζάχος μίλησε στην εκπομπή «Τι λέει» και στον Alpha και είπε για την Έλενα: ««Την βλέπω την Έλενα Χριστοπούλου στο GNTM. Έρχεται εδώ καμιά φορά, τρώμε μαζί. Πάρα πολύ ωραίο κορίτσι αλλά έχει σκληρό χαρακτήρα. Με την Έλενα ήμασταν 7 χρόνια μαζί. Την αγαπούσα πάρα πολύ. Στην Κηφισιά μέναμε τότε, σε ένα σπίτι που είχα χτίσει εγώ. Η ομορφιά της και το σώμα της με κράτησαν τόσα χρόνια μαζί της. Είναι καλοβαλμένη».

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» τόνισε:

«Την Έλενα την ξέρω πολλά χρόνια. Η ανοησία και η κακοήθεια των Ελλήνων να μεταβάλλουν το τι λέει ένας άνθρωπος. Εκείνη την ώρα που δίνεις μια συνέντευξη λες πολλά και σου φεύγουν και πράγματα. Η μόνη κουβέντα που μου έφυγε ήταν ότι μέναμε στην Κηφισιά. Μα δεν ήταν ότι μέναμε μόνοι. Η έκφραση μέναμε πάει να πει ότι ήμαστε φίλοι. Πρέπει να πούμε τι κάναμε; Είναι ντροπή. Είναι φίλη μου 20 χρόνια η Έλενα. Είναι ντροπή. Το έχουν κάνει ανατολικό θέμα. Δεν είχα τίποτα με την κυρία Χριστοπούλου. Τέρμα»!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα