Λασκαράκη - Σουλτάτος: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα! Πάνε για γάμο;

Λασκαράκη - Σουλτάτος: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα! Πάνε για γάμο;

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Κι αυτό, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το πρωί της Τρίτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή το ζευγάρι αναζητά σπίτι όπου θα στεγάσει τον έρωτά του, μιας και έχει αποφασίσει να ζήσει μαζί και να στεγάσουν στο ίδιο σπίτι την... οικογένειά τους!

Μάλιστα, η ίδια πηγή αποκάλυψε στην παρουσιάστρια πως η πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς του Alpha «Το Σόι Σου» και ο γνωστός σεφ ενδεχομένως να παντρευτούν μέχρι τα Χριστούγεννα, χωρίς όμως η είδηση να επιβεβαιώνεται από κάποια πλευρά. 

«Ήμουν σε μια παρέα τις προάλλες και όταν η κουβέντα έφτασε στη Βάσω Λασκαράκη και στον Λευτέρη Σουλάτο, μου είπε “δεν τα ξέρεις; Το ζευγάρι είναι τόσο ερωτευμένο που πολύ σύντομα θα έχουμε και άλλα καλά νέα”. Οι καλές γλώσσες λένε πως είναι έτοιμοι να συγκατοικήσουν. Και μάλιστα αυτή η καλή φίλη που έχει και καλό ρεπορτάζ μου είπε ότι μπορεί μέχρι τα Χριστούγεννα να έχουμε ευτυχή γεγονότα. Να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν ξέρω αν ισχύει 100% ο γάμος τόσο σύντομα. Η συγκατοίκηση ισχύει. Εμείς τους ευχόμαστε να είναι πάντα ερωτευμένοι», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα