Bίντεο από το γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ. 350 οι καλεσμένοι

Bίντεο από το γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ. 350 οι καλεσμένοι

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ παντρεύτηκαν. Μετά από χρόνια σχέσης και την απόκτηση της κόρης τους, Ελένης το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η τελετή έγινε στο κτήμα του προέδρου του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη με 350 καλεσμένους του ζευγαριού και με κουμπάρους τον Κώστα Πηλαδάκη, την κολλητή φίλη της νύφης, Μαρία Μπεκατώρου, τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον ιδιοκτήτη του Nammos Γιάννη Παπαλέκα.

Η Υβόννη έλαμπε μέσα στο ολόλευκο εξώπλατο νυφικό της, ενώ για το styling των μαλλιών επέλεξε ένα μακρύ πέπλο και έναν σινιόν κλασικό κότσο. Από την πλευρά του, ο Αντώνης Ρέμος έδειχνε να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της, ενώ προτίμησε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν.

Το ζευγάρι στο πλευρό του έχει την κόρη του, τη μικρή Ελένη η οποία είναι παρανυφάκι. Οι εκπλήξεις που ετοιμάζει το ζευγάρι αναμένονται να είναι πολλές με κορυφαία την παρουσία του Eros Ramazzotti και της οικογένειάς του ανάμεσα στους καλεσμένους. Ο τραγουδιστής θα ερμηνεύσει μεγάλες του επιτυχίες στη δεξίωση που θα ακολουθήσει. Μεταξύ των καλεσμένων θα είναι και πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες αλλά και κορυφαίοι επιχειρηματίες.

Μεταξύ των καλεσμένων βρέθηκαν ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Μαριάννα Λάτση με τον Πάρι Κασιδόκωστα, Μαρινέλλα, η Γλυκερία, η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδη, η Άννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Χρήστος Δάντης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πάριος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Θέμης Γεωργαντάς και πολλοί ακόμα φίλοι του ζευγαριού.

 gossip-tv.gr/iefimerida.gr


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα