Η Γιάννα Τερζή λύνει τη σιωπή της: Γιατί αποκλειστήκαμε στη Eurovision;

Έναν μήνα μετά τον διαγωνισμό της Eurovision 2018, η Γιάννα Τερζή παρουσιάστηκε ως καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για όλους και για όλα!

Τι ήταν αυτό, λοιπόν, που έφταιξε και τελικά πήγαν όλα λάθος για την ελληνική αποστολή; Ποιος ήταν ο λόγος που κόπηκε η Ελλάδα από τον Ημιτελικό;

«Κάθε πρόβα μου ήταν έκπληξη. Πρόβα με την πρόβα έπεφτε και η ψυχολογία μου. Ανέβηκα στη σκηνή στον Ημιτελικό μετά από μια βραδιά που είχαν πάει όλα λάθος, τη βραδιά που έδιναν βαθμολογία οι κριτικές επιτροπές. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί πάτησε ο άνθρωπος το κουμπί για τα πυροτεχνήματα 2 λεπτά πιο πριν, ενώ το έχουμε κάνει πρόβα 50 φορές. Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό γιατί δεν είμαι ντετέκτιβ. Δεν έχω απαντήσεις, συνέβαιναν τα πράγματα ερήμην μου.

Κατάλαβα ότι δεν θα γίνουν τα πράγματα όπως θέλαμε όταν ήρθε η πρόβα που σου στέλνουν και σου δείχνουν πώς θα είναι η εμφάνισή σου σύμφωνα με τις οδηγίες που είχαμε δώσει πριν μήνες. Όταν είδα τέσσερις μέρες πριν φύγουμε αυτό το βίντεο, κατάλαβα ότι δεν θα καταφέρουμε να το κάνουμε. Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε κάτι γιατί δεν είχαν γίνει καν αυτά που είχαμε ζητήσει. Στις συζητήσεις που έκανε όλη η ομάδα μαζί τους, δεν δεχόντουσαν αυτά που τους λέγαμε.

Είναι σαν να βγαίνει ένας αθλητής και κάθε φορά στην προπόνηση να τον κλωτσάς πριν βγει στο παιχνίδι. Δεν άφησα μέχρι και την τελευταία ευκαιρία να πω κάτι. Έχασα τον ύπνο μου. Το πήρα κατάκαρδα και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Αν μου άρεσε η σκηνική μου παρουσία θα σου έλεγα τι ωραία που περάσαμε στη Eurovision. Δεν το λέω. Ίσως να έπρεπε να μην είχαμε βασιστεί τόσο πολύ στη διοργάνωση εκεί και να το έχουμε ετοιμάσει από εδώ, πακέτο οργανωμένο». Είπε μεταξύ άλλων η Γιάννα Τερζή

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα