Πέθανε η Βιργινία Λεούση, έπειτα από ενάμιση μήνα νοσηλείας στην εντατική

Δε κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή και έχασε τη μάχη με το θάνατο, η αστρολόγος Βιργινία Λεούση. Τη δυσάρεστη είδηση μετέδωσε νωρίτερα η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της. Η αστρολόγος, κατέληξε έπειτα από ενάμιση μήνα νοσηλείας στην εντατική.

Η νωστή αστρολόγος, είχε κάνει εσπευσμένη εισαγωγή σε Εντατική Μονάδα Ιδιωτικού νοσοκομείου των Αθηνών, έπειτα από εκδήλωση καρδιοαναπνευστικού επεισοδίου. Πριν λίγες ημέρες, είχε μιλήσει δημόσια και ο γιος της ο οποίος είχε πει ότι η μητέρα του είχε προβλέψει το πρόβλημα υγείας της.

«Η Βιργινία είχε ένα χρόνιο πρόβλημα με το αναπνευστικό. Εκείνες τις ημέρες το είχε πάρει πάρα πολύ αψήφιστα, ενώ θα έπρεπε να είχε μπει μέσα να κάνει μια αγωγή μικρή μια δυο μέρες και να βγει μια χαρά. Δυστυχώς της έκανε ένα αλλεργικό σοκ. Εγώ την είδα δυστυχώς πιο μετά. Σίγουρα έκανε ένα καρδιακό επεισόδιο. Μέσα στο νοσοκομείο που μπήκαμε η καρδιά επανήλθε από μόνη της.

Πρέπει να χάσαμε 10 πολύτιμα λεπτά και για αυτό τώρα είμαστε εκεί που είμαστε. Δεν είναι από κάτι κουταμάρες που ακούμε. Τίποτα. Απλά η γυναίκα είχε πάρει αψήφιστα το αλλεργικό άσθμα, τίποτα άλλο. Η καρδούλα της και όλο της το ζωτικό σύστημα δουλεύει πάρα πολύ καλά. Φοβήθηκα και συνεχίζω να φοβάμαι, αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί και να προχωράμε», είχε πει σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ποια ήταν η γνωστή αστρολόγος

Η Βιργινία Λεούση είχε μια 20ετή επιτυχημένη πορεία στο χώρο της Αστρολογίας και της Μαντείας. Στο βιογραφικό της μεταξύ άλλων, αναφέρεται: «Σπούδασε στην Αμερική- New York- Salem Boston, καταφέρνοντας να εντυπωσιάζει τους πάντες στο πέρασμά της.

Η δυνατή προσωπικότητά της σε συνδυασμό με τον καλό της χαρακτήρα και το άριστο επικοινωνιακό της πνεύμα, τη βοήθησε να συνεχίζει να διατηρεί συνεχή επαφή και φιλία με άτομα από όλο τον κόσμο που την συμβουλεύτηκαν και δέχθηκαν τις προβλέψεις της, επώνυμους Star, επιχειρηματίες, απλούς καθημερινούς ανθρώπους».

Στην προσωπική της συλλογή – μεταξύ άλλων -υπάρχει το βιβλίο του Sylvester Stallone με την ιδιόχειρη αφιέρωσή του προς εκείνη και όχι μόνο – καθώς η Βιργινία Λεούση έχει δεχθεί και δύο από τις μεγαλύτερες τιμές των Ηνωμένων Πολιτειών. Βραβευμένη από τον κυβερνήτη της πολιτείας του Tennessee με τον τίτλο της «Πρέσβειρας καλής θελήσεως» καθώς και από τον κυβερνήτη της πολιτείας της Georgia.

Η Βιργινία Λεούση στις αρχές του μήνα υπέστη ανακοπή καρδιάς, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικής κλινικής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα