Σταρ του σινεμά είναι για τρίτη φορά έγκυος! Τίνος είναι όμως το παιδί;

Έγκυος στο τρίτο της παιδί φαίνεται να είναι η Megan Fox, σύμφωνα με το Us Weekly. Η 29χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο CinemaCon στο Λας Βέγκας με ένα μαύρο φόρεμα που διέγραφε την κοιλιά. Έτσι δεν άργησαν τα δημοσιεύματα που την θέλουν να περιμένει το τρίτο της παιδί.

Μυστήριο με την τρίτη εγκυμοσύνη της Megan Fox

Η Fox, πόζαρε με τον συμπρωταγωνιστή της στα «Teenage Mutant Ninja Turtles» Will Arnett και μίλησε με χαμόγελο στην κάμερα του Ε! χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες λέγοντας απλά ότι είναι χαρούμενη.

Τον Αύγουστο του 2015, η Megan Fox ανακοίνωνε τον χωρισμό της με τον επί πέντε χρόνια σύζυγό της Brian Austin Green με τον οποίο έχουν δύο παιδιά. Το ζευγάρι, είχε εμφανιστεί από τότε μαζί και οι πηγές έκαναν λόγο για ένα φιλικό διαζύγιο. Το διαζύγιο είναι ακόμα σε εκκρεμότητα με την εγκυμοσύνη της Fox να αφήνει πολλά ερωτηματικά.

Σύμφωνα με το UsWeekly το ζευγάρι είχε αποφασίσει να χωρίσει έξι μήνες πριν το ανακοινώσει: «Το αποφάσισαν εδώ και καιρό. Τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Η ένταση είχε ξεκινήσει γιατί η Meg έδινε προτεραιότητα στην καριέρα της. Μάλωναν για την καριέρα. Της είχε γίνει εμμονή να παίρνει ρόλους. Ο Brian της ζητούσε να περνάει χρόνο με τα παιδιά τους. Η Megan είναι ανεξάρτητη και δεν μπορεί να κάθεται».

Σε συνέντευξή της το 2014 στο Men's Health η Megan είχε μιλήσει για το γάμο της: «Δεν μπορείς πάντα να ζεις μέσα στη χαρά και να πιστεύεις ότι όλα γύρω σου είναι τέλεια. Υπάρχουν στιγμές που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις και μόνος σου κάποια πράγματα. Η επικοινωνία δεν είναι πάντα εφικτή. Οι καβγάδες σε ένα γάμο είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Πρέπει να έχουμε υπομονή και μέσα από το διάλογο να βρίσκουμε άκρη. Ο Brian είναι η αδερφή ψυχή μου. Το πιστεύω αυτό. Είναι ο πατέρας των παιδιών μου και αυτό δεν αλλάζει. Αυτό με βοηθάει να προσπερνάω κάποια πράγματα και να δίνω σημασία σε ότι είναι σημαντικό. Πάντα κοιτάζω το τέλος του παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα