Kristen Stewart: "Ήταν απαίσιο αυτό που έκανα"

Το καταλάβαμε όλοι πόσο έχει μετανοιώσει για την απιστία της η Kristen Stewart. Όποτε της δωθεί η ευκαιρία λέει πάλι ένα "πόσο το μετάνοιωσα", για να μας το φρεσκάρει στην μνήμη μας!

"Ήταν απαίσιο αυτό που έκανα", είπε η νεαρή ηθοποιός και εξήγησε ότι είχε αρνητικό αντίκτυπο σε εκείνους που την θαύμαζαν αλλά και σε όσους τη μισούσαν.

Αυτό δήλωσε η Kristen στο περιοδικό "The Daily Beast" και ζήτησε ακόμη μια φορά συγγνώμη. Βέβαια διευκρίνισε πως δεν την απασχολεί και τόσο η δημόσια εικόνα της. "Δεν είναι τραγικό είτε να σε μισούν είτε να σε αγαπάνε. Ειλικρινά δεν με νοιάζει από τη στιγμή που δεν με εμποδίζει να κάνω τη δουλειά μου" συμπλήρωσε.

Από το περασμένο καλοκαίρι, όταν παραδέχτηκε ότι απάτησε τον Robert Pattinson με τον σκηνοθέτη Rupert Sanders, η Kristen χαρακτηρίστηκε ως "η πιο μισητή γυναίκα του Χόλιγουντ".

Μπορεί να κατάφερε να πείσει τον 26χρονο ηθοποιό να τη συγχωρέσει και να τη δεχτεί πίσω, ωστόσο ο κόσμος της γύρισε την πλάτη, αφού είχε πλέον καταρριφθεί ο μύθος του "ιδανικού ζευγαριού" του Χόλιγουντ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα