Γνωστή blockbuster ταινία της Sony έφτασε δωρεάν στο ERTFLIX

Γνωστή blockbuster ταινία της Sony έφτασε δωρεάν στο ERTFLIX

Στα τέλη του Μαρτίου σάς είχαμε ενημερώσει με σχετικό άρθρο ότι το ERTFLIX έκλεισε μια συμφωνία με την Sony Pictures για να φέρουν μαζί στην streaming πλατφόρμα γνωστές και επιτυχημένες ταινίες. Ανάμεσά τους ήταν το Spider-Man: Far From Home, το Once Upon A Time... In Hollywood του Quentin Tarantino, αλλά και το Ghostbusters: Afterlife.

Έτσι, εδώ και λίγες ημέρες, όλοι όσοι έχουν πρόσβαση στο ERTFLIX μπορούν να απολαύσουν την ταινία των Ghostbusters. Το Ghostbusters: Afterlife κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 2021 και το σκηνοθετεί ο Jason Reitman.

Εκτός από τον Paul Rudd στον πρωταγωνιστικό ρόλο, παίζουν επίσης και οι Carrie Coon, Finn Wolfhard και McKenna Grace, ως μια single μητέρα που μετακομίζει με τα παιδιά της σε μια ήσυχη κωμόπολη. Το παρελθόν θα συναντηθεί με το μέλλον, καθώς σύντομα αποκαλύπτεται η σύνδεση που υπάρχει με τους αυθεντικούς Ghostbusters και την κληρονομιά που άφησε ο παππούς των παιδιών.

Ωστόσο, αυτό δε γίνεται χωρίς να εμφανιστούν οι αυθεντικοί κυνηγοί φαντασμάτων και έτσι παίζει και ο Bill Murray, ο Ernie Hudson και Dan Aykroyd στους εμβληματικούς ρόλους τους, μαζί κιόλας με τις Sigourney Weaver και Annie Potts.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι στο κοινό άρεσε το Ghostbusters: Afterlife, καθώς έχει 7/10 βαθμολογία αυτή τη στιγμή στο IMDB, ενώ είχε λάβει υποψηφιότητα για ένα βραβείο BAFTA.

Ακολουθεί η περίληψη της ταινίας:

Χωρίς επιλογές και χρήματα, η ανύπαντρη μητέρα Κάλι φτάνει στη μικρή πόλη Σάμερβιλ της Οκλαχόμα, μαζί με τα δύο έφηβα παιδιά της, τη Φοίβη και τον Τρέβορ. Καθώς η οικογένεια προσπαθεί να εγκατασταθεί στο ερειπωμένο σπίτι του εκκεντρικού μακαρίτη πατέρα της Κάλι, απροσδόκητα μυστικά κρυμμένα σε κοινή θέα, μυστηριώδης εξοπλισμός και ένα παράξενο όχημα που σαπίζει στον αχυρώνα φαίνεται να σχετίζονται με την αινιγματική σεισμική δραστηριότητα της περιοχής και με κάτι ακόμη πιο συγκλονιστικό: το ξεχασμένο από καιρό περιστατικό με το Stay-Puft Marshmallow Man στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1980.

Πηγή: unboxholics.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα