Σασμός – Κώστας Νικούλι: Ο Πετρής θα επιστρέψει με flashback.

Σασμός – Κώστας Νικούλι: Ο Πετρής θα επιστρέψει με flashback.

Στην εκπομπή «Δύο στις 10» βρέθηκε καλεσμένος ο Κώστας Νικούλι ο οποίος μίλησε για τον Σασμό, για τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική αλλά και στην νέα σειρά της ΕΡΤ1, «Παραλία» που πρωταγωνιστεί.

Για τον Σασμό, ο Κώστας Νικούλι αποκάλυψε πως ο ρόλος του, ο Πετρής, θα εμφανιστεί και στον τρίτο κύκλο: «Ο Πετρής θα επιστρέψει με flashback. Ο Σασμός με έκανε πιο συγκεντρωμένο στη δουλειά και μου έμαθε τι σημαίνει καθημερινό σήριαλ.

Να μπορώ να ανταπεξέρχομαι καθημερινά σε ένα όγκο πραγμάτων, να μελετάω σκηνές και μου έδωσε ένα ωραίο στοιχείο. Να δουλεύω καθετί σε περιορισμένο χρόνο και να βγαίνει όσο το δυνατόν καλύτερα».

 Στη νέα σειρά της ΕΡΤ1, «Η Παραλία», υποδύεται τον Πιτ Φέργκιουσον, τον αρχηγό των χίπις: «Μιλάω μόνο αγγλικά στη σειρά. Ο Πιτ ξεκινάει σαν αρχηγός των χίπηδων, είναι ερωτευμένος με τη Ρηνιώ που είναι μια κοπέλα από τα Μάταλα και δεν ξέρει καλά αγγλικά. Με το που ξεκινάει η σειρά, η Ρηνιώ δολοφονείται.

Ψάχνουμε ποιος την σκότωσε και παράλληλα έχουμε τους δύο κόσμους, την κοινότητα των χίπηδων και των ντόπιων που συγκρούονται όλη την ώρα. Είμαι πολύ ρομαντικός. Πιστεύω ότι προσπαθήσαμε να πιάσουμε την αίσθηση και την κατάσταση, του τι συνέβαινε εκείνη την εποχή».

youfly.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα