Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει με το ανανεωμένο Πρωινό - Το χιουμοριστικό βίντεο με τους συνεργάτες του

TEST META: Ο Γιώργος Λιάγκας και η νέα ομάδα του επιστρέφουν με το ανανεωμένο Πρωινό από την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου, στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης, ο παρουσιαστής θέλησε να μας δώσει μια γεύση από τις πρώτες συσκέψεις της ομάδας του.

Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει με το ανανεωμένο Πρωινό - Το χιουμοριστικό βίντεο με τους συνεργάτες του

Ο Γιώργος Λιάγκας και η νέα ομάδα του επιστρέφουν με το ανανεωμένο Πρωινό από την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου, στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης, ο παρουσιαστής θέλησε να μας δώσει μια γεύση από τις πρώτες συσκέψεις της ομάδας του.

Σε αυτό δε, το οποίο και ο Γιώργος Λιάγκας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων και οι νέες αφίξεις. Δηλαδή η Ελένη Βουλγαράκη και ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος επανέρχεται στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Καλό καλοκαίρι λοιπόν, μέχρι τις 11/9 που… ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ» γράφει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας στη λεζάντα με την οποία και συνοδεύσει τη συγκεκριμένη ανάρτηση στα social media.

Διαβάστε ακόμα: Στο νοσοκομείο η Μίνα Καραμήτρου: Τραυματίστηκε από έκρηξη στο ΟΡΕΝ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα