Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας δοκιμάστηκαν οι δύο ομάδες του Survivor All Star. Μπλε και Κόκκινοι κλήθηκαν να περάσουν από έναν απαιτητικό στίβο μάχης, που συνδύαζε ταχύτητα, δεξιότητα και στόχο.

 Προηγουμένως, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξεσκάσουν και να χαλαρώσουν στα γνωστά «Παιχνίδια της Καραϊβικής», με έπαθλο ένα γλυκό. Εκεί είχαμε την αμήχανη στιγμή ανάμεσα σε Κωνσταντίνο Βασάλο και Σταυρούλα Χρυσαειδή, ενώ είχαν προηγηθεί και τα σχόλια των παικτών για την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια, που συζητήθηκε ποικιλοτρόπως.

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας οι Μπλε κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μετά από flag race και να στείλουν τους Κόκκινους στην κάλπη. Η ομάδα του Σάκη Κατσούλη, μην έχοντας πια και πολλές εναλλακτικές, ψήφισε για ακόμη μία φορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ποντάροντας αφενός στα χαμηλά του στατιστικά, αφετέρου στην απήχηση που δείχνει να έχει στο τηλεοπτικό κοινό.

Πριν οδηγηθούν στην κάλπη, οι παίκτες εξέφρασαν την άποψή τους για την αμφιλεγόμενη κίνηση του Νίκου Μπάρτζη στο τελευταίο Συμβούλιο Αποχώρησης, εκφράζοντας έντονα την ικανοποίησή του για την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια. Οι Κόκκινοι κατέκριναν τη στάση του 28χρονου συμπαίκτη ...

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα