Βρισηίδα Ανδριώτου: Χωρίς τον Μαρτίκα δεν υπάρχει Survivor All Star - προβλέπει κατάρρευση της τηλεθέασης

Βρισηίδα Ανδριώτου: Χωρίς τον Μαρτίκα δεν υπάρχει Survivor All Star - προβλέπει κατάρρευση της τηλεθέασης

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, μετά από την ολιγοήμερη παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο στην αρχή του «Survivor All Star», επέστρεψε στην Αθήνα όπου περίμενε υπομονετικά τον Σπύρο Μαρτίκα. 
Επιθυμία της, που δεν την έκρυψε ούτε στιγμή, ήταν ο φαρμακοποιός να επιστρέψει όσο γίνεται πιο αργά, κατά προτίμηση για τους ημιτελικούς κα τον τελικό στο Γαλάτσι.

Τελικά, όπως είδαμε, η επιθυμία δεν πραγματοποιήθηκε. Ακόμα και οι πιο φανατικοί θεατές του reality κουράστηκαν από τις μηχανορραφίες του Μαρτίκα και του γύρισαν την πλάτη, μετά από τεσσεράμισι μήνες στο παιχνίδι.

«Μου έλειπε πάρα πολύ, ήθελα να γυρίσει, αλλά από την άλλη ήθελα να μείνει και να τους κάνει όλους λαμπόγυαλο. Έτσι, γιατί μπορεί, γιατί είναι πανέξυπνος» δήλωσε η Βρισηίδα στην κάμερα του Alpha που την πέτυχε μετά από την επιστροφή του αγαπημένου της στην Αθήνα.

Και πρόσθεσε ότι το «Survivor All Star» χωρίς τον Μαρτίκα δεν έχει λόγο ύπαρξης και ότι μοιραία τα νούμερα τηλεθέασης θα πέσουν.

«Η αλήθεια είναι ότι τώρα που έφυγε ο Σπύρος έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα και φαίνεται παντού ότι χωρίς τον Σπύρο δεν υπάρχει Survivor. Τώρα δεν έχει ούτε reality. Τι να βλέπουμε; Να τρέχουν σαν τα κατσίκια πέρα δώθε; Δεν το βλέπει κανένας. Θα πάει πιο κάτω η τηλεθέαση».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα