Παγιδευμένοι: Πεθαίνει ο Δημήτρης Μαρκέτος;

Παγιδευμένοι: Πεθαίνει ο Δημήτρης Μαρκέτος;

Μπορεί να μην κάνει τα νούμερα των Άγριων Μελισσών αλλά οι Παγιδευμένοι είναι μακράν η σειρά με το πιο ευρηματικό σενάριο.

Κάθε επεισόδιο κρύβει και μία ανατροπή, με αποτέλεσμα το σίριαλ που προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22.00 από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 να έχει αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι υπεύθυνοι του σταθμού θέλουν να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Έτσι κι αλλιώς του χρόνου ο ΑΝΤ1- απαλλαγμένος από το Μουντιάλ- θα επενδύσει πολύ στη μυθοπλασία γι αυτό και εξασφάλισε το νέο σίριαλ των δημιουργών των «Μελισσών»,με πρωταγωνίστρια την Έλλη Τρίγγου.

Σε ότι αφορά στους «Παγιδευμένους» κάποιοι ηθοποιοί δεν θα συνεχίσουν στον δεύτερο κύκλο, αφού οι ήρωες που υποδύονται πεθαίνουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σίριαλ βασίζεται σε ένα τούρκικο φορμάτ. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο σταθμός αποφάσισε να γυριστούν περισσότερα επεισόδια, υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις.

Έτσι, αν και στο original, ο Δημήτρης, δηλαδή ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης πεθαίνει και στη συνέχεια τον βλέπουμε μόνο ως flash back, στο ελληνικό δεν θα συμβεί το ίδιο.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι οι Έλληνες σεναριογράφοι θέλουν το φινάλε το πρώτου κύκλου να είναι εντελώς διαφορετικό, όπως και η πλοκή, γιατί πολλοί είναι αυτοί που έχουν αναζητήσει την τούρκικη σειρά και γνωρίζουν την υπόθεση.

Προκειμένου, λοιπόν, να μη χαθεί το μυστήριο θα προχωρήσουν σε αλλαγές και- όχι- ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης δεν θα αποχωρήσει από τη σειρά.

znews.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα