Παγιδευμένοι spoiler: Σπύρος και Θοδωρής στη φυλακή - Το πρόσωπο που τους παγιδεύει

Παγιδευμένοι spoiler: Σπύρος και Θοδωρής στη φυλακή - Το πρόσωπο που τους παγιδεύει

Νέες εξελίξεις που δεν υποψιαζόταν κανείς στη σειρά Παγιδευμένοι, σχετικά με τη δολοφονία του Κοσμά. Τα νέα δεν είναι καλά προς το παρόν για τον Σπύρο και τον Θοδωρή Μαρκέτο.

Ο Αλέκος Χατζής έχει καταφέρει να δέσει χειροπόδαρα πατέρα και γιο με βαριές κατηγορίες. Αφού μιλάει με την Άννα για τον τρόπο με τον οποίο βρήκε τον θάνατο ο πατέρας της, αφήνει τη νεαρή δικηγόρο αποσβολωμένη κι άναυδη. Όλη της η ζωή καταρρέει. Ο Δημήτρης κάλυπτε ένα τόσο φοβερό μυστικό για την οικογένειά της κι εκείνη ετοίμαζε το σπίτι που θα στέγαζαν τον έρωτά τους. Ακόμη σκεφτόταν πως θα αποκτούσαν παιδί μαζί.

Μοιραζόταν τη ζωή και τα σχέδιά της για το μέλλον με τον γιο κι αδερφό των δολοφόνων του πατέρα της. Χωρίς να αφήσει άλλο χρόνο να περάσει, κάνει καταγγελία στην αστυνομία. Θέλει να πληρώσουν οι υπαίτιοι για τον θάνατο του Κοσμά Ροδίτη.

Ακόμη πρέπει να κάνει αυτή τη φρικτή ανακοίνωση στην οικογένειά της κι όταν έρχεται αυτή η ώρα η Ειρήνη και η Χρύσα δεν πιστεύουν αυτά που ακούν.

Υποδεικνύει στους αστυνομικούς που κρύβονται ο Σπύρος κι ο Θοδωρής, οι οποίοι συλλαμβάνονται και οδηγούνται για κατάθεση. Για τον Θοδωρή τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αφού προφυλακίζεται. Ο Σπύρος κρατείται μέχρι να γίνει η σχετική έρευνα για την ανάμειξή του.

Μόνο που κάτι έχει διαφύγει και ο Αντρέας είναι πεπεισμένος πως κάποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Το γεγονός πως η Άννα είχε πληροφορηθεί και υποδείξει το σημείο που βρίσκονταν ο Σπύρος με τον Θοδωρή, τον βάζει σε υποψίες. Κάποιος τους θέλει σίγουρα στη φυλακή. Ο Χατζής έχει στήσει καλά το κόλπο του για να ξεφύγει ο ίδιος από το κάδρο των υπόπτων. Ξέρει πως ο Άκης αποκλείεται να ομολογήσει το έγκλημα. Αλλά ποιο είναι το κρυφό χαρτί του Μίλτου σε όλη την υπόθεση. Πόσο πολύ αφοσιωμένος είναι στον Αλέκο Χατζή;

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα