Ζενεβιέβ Μαζαρί: Θα πέρναγα για δοκιμαστικό στο Shopping Star

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Θα πέρναγα για δοκιμαστικό στο Shopping Star

Για το First Dates, το Shopping Star αλλά και την απώλεια της μητέρας της μίλησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί το Σάββατο στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου στο OPEN.

«Δεν γειώνω ποτέ τίποτα. Αν μου δοθεί η δυνατότητα να συμμετέχω σε κάποιο δοκιμαστικό για το Shopping Star εννοείται πως θα πάω. Γιατί να μην κάνω δοκιμαστικό εγώ; Μιλάμε για μια εκπομπή που είναι συγκλονιστική επιτυχία και οποιοσδήποτε μπει σε αυτή τη δοκιμασία θα είναι μετά την Βίκυ. Ε, συγγνώμη, μετά την Βίκυ το χάος! Είναι ένας άνθρωπος που έχει αφήσει πολύ δυνατό στίγμα. Οπότε οποιοσδήποτε μπει, πιστεύω, καλό θα είναι να περάσει από δοκιμαστικό για να δουν τι μπορούν να δώσουν καινούργιο» τόνισε, αρχικά, η Ζενεβιέβ Μαζαρί

«Δεν νομίζω ότι είμαι ιδιαίτερη περίπτωση. Οποιοσδήποτε έχει χάσει τους γονείς του είναι δύσκολο. Δεν μπορείς να πεις ψέματα στον γιο σου, να πεις “η μαμά μου είναι στον ουρανό” γιατί ο ουρανός είναι εκεί πέρα που πετάνε τα αεροπλάνα. Δεν μπορείς να πεις “η μαμά μου έφυγε” γιατί και εγώ φεύγω κάθε μέρα και πάω στη δουλειά.

Δεν μπορείς να πεις τέτοια πράγματα και οι παιδοψυχολόγοι σου λένε ότι πρέπει να πεις την αλήθεια».

«Εγώ με αυτή την αλήθεια πολεμάω αλλά στα παιδιά μου πρέπει να είμαι ειλικρινείς. Δεν έχω παραδεχθεί ακόμα τον θάνατο της μητέρας μου. Αυτό πολεμάω ακόμα. Δεν μπορώ να το πιστέψω» πρόσθεσε, ακόμα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα