J2US: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε αρκετά νωρίς από το show

Το J2US επέστρεψε στις τηλεοπτικές οθόνες με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη το βράδυ του Σαββάτου μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Στην κριτική επιτροπή, για μια ακόμα φορά, βρίσκονταν η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Βανδη και η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μια ευχάριστη συντροφιά για όλους εσάς. Απόψε θα είναι ένα διαφορετικό J2US. Θα μείνουμε μόνο στην αγωνιστική μας διαδικασία» διευκρίνισε, στο ξεκίνημα, ο παρουσιαστής και παραγωγός απευθυνόμενος τόσο στο τηλεοπτικό κοινό όσο και τους κριτές του του μουσικού σόου.

Στη συνέχεια, όλα τα ζευγάρια ανέβηκαν στη σκηνή προσπαθώντας να αποδώσουν το καλύτερο των δυνατοτήτων τους προκειμένου να εντυπωσιάσουν κριτές και τηλεθεατές. Από το νέο επεισόδιο του J2US απουσίαζαν μόνο, για λόγους υγείας όπως τόνισε ο Νίκος Κοκλώνης, ο Σπύρος Μπιμπίλας με την Τζούλι Μασίνο. Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκαν η Λουίζα Πυριόχου με τον Beast και ο Ιάσονας με την Ηρώ ενώ στην τελευταία ο Περικλής Κονδυλάτος με την Έλενα Γκρέκου.

Όπως πάντα, βέβαια, στο J2US τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο είχε το τηλεοπτικό κοινό ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife,.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα