Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Η νέα κωμική σειρά των Ρέππα - Παπαθανασίου κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Η νέα κωμική σειρά των Ρέππα - Παπαθανασίου κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου

Η νέα κωμική σειρά των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», κάνει πρεμιέρα στο MEGA το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 21:00
Τρεις γυναίκες, ένα όνομα, πολλές σπαρταριστές ιστορίες!

Η νέα κωμική σειρά των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», κάνει πρεμιέρα στο MEGA το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 21:00 και μας συστήνει τρεις αξιολάτρευτους γυναικείους χαρακτήρες μέσα από το απαράμιλλο χιούμορ του κορυφαίου διδύμου της κωμωδίας.

Η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη υποδύονται τις τρεις ηρωίδες, που μοιράζονται το ίδιο όνομα, αλλά καθεμία έχει τη δική της ζωή, τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία. Σύζυγοι, παιδιά, πεθερές, κολλητοί και κολλητές, αφεντικά… Όλα τα φέρνουν βόλτα! Καθημερινές καταστάσεις και σχέσεις που είναι γνώριμες σε όλους μας, γίνονται στα χέρια των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου το υλικό για παράλληλες ιστορίες με χαρακτήρες της διπλανής πόρτας, παρεξηγήσεις, απρόοπτα και ατάκες που θα σκορπίσουν άφθονο γέλιο.

Πρωταγωνιστούν:

Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα,

η Σύλβια Δελικούρα,

η Βάσω Γουλιελμάκη,

η Μαίρη Σταυρακέλλη

και η Πηνελόπη Πιτσούλη

Έκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Ρέππας κ.ά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα