Σασμός: Ο έρωτας της Θοδώρας για το νέο αστυνομικό

Σασμός: Ο έρωτας της Θοδώρας για το νέο αστυνομικό

Η όμορφη αλλά ατίθαση Θοδώρα θα γνωρίσει ξανά τον έρωτα μετά  τον χωρισμό της από τον Γιώργη. Ο Λευτέρης Ορφανός, ο νέος αστυνόμος του χωριού θα πέσει στην κυριολεξία πάνω της όταν ψάχνοντας την υπόθεση του Μαθιού βρεθεί στο κατώφλι της οικογένειας Αγγελάκη. Η Θοδώρα θα του ανοίξει την πόρτα και δεν θα κρύψει το ενδιαφέρον της για τον γοητευτικό άντρα που όχι μόνο εισβάλλει στον προσωπικό της χώρο αλλά και κάνει ερωτήσεις για τον αδελφό της Μανόλη.

Εκείνη ατίθαση, εκείνος επίμονος, κάπου στη μέση θα βρουν κοινά σημεία για να επικοινωνήσουν! Όμως δεν θα αργήσει η στιγμή που οι δυο τους θα ξαναβρεθούν. Ο αστυνόμος του χωριού, που θα συγκεντρώσει πάνω του τα γυναικεία βλέμματα και ουκ ολίγα κορίτσια θα αρχίσουν να τον ακολουθούν, θα επιδιώξει να δει ξανά το μελαχρινό κορίτσι που του έκλεψε το μυαλό.

 Έρωτας θα υπάρχει και από τις δύο πλευρές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παρουσιαστούν προβλήματα στη σχέση τους. Οι δυο τους θα κάνουν σχέση και οι πρώτοι που θα το μάθουν θα είναι φυσικά τα μέλη της οικογένειάς της. Η Άννα θα χαρεί πολύ που η κόρη της βρήκε έναν σύντροφο μετά από τόσο καιρό και αμέσως θα προτείνει να του κάνουν το τραπέζι για να τον γνωρίσουν καλύτερα. Τόσο εκείνη όσο και ο άντρας της θέλουν να βεβαιωθούν πως το παιδί τους, ειδικά μετά τις περιπέτειες που έζησε και το μωρό που έχασε, έχει πέσει σε καλά χέρια.

Μοιραία θα αρχίσουν να κάνουν σχέδια για το κοινό τους μέλλον, όμως η Θοδώρα ίσως να μην είναι σίγουρη για τις αποφάσεις και τα συναισθήματά της. Για μια ακόμη φορά θα θέσει τους δικούς της όρους και θέλω στη νέα της σχέση, σε σημείο που θα ενοχληθεί ο αγαπημένος της. Όπως επίσης και για εκείνη, το επάγγελμά του θα της δημιουργεί συνεχώς εμπόδια και άγχος, αφού δεν θα τον έχει στο πλευρό της όταν και όποτε θέλει. Η σχέση τους θα περάσει πολλά, αλλά θα φτάσουν στον γάμο που ονειρεύονται οι δικοί της. Ο δρόμος όμως μέχρι εκεί δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα