Όλα Γκουντ: To φίναλε της εκπομπής και η συγκίνηση των παρουσιαστών

Όλα Γκουντ: To φίναλε της εκπομπής και η συγκίνηση των παρουσιαστών

Αυλαία έριξε η εκπομπή Όλα Γκουντ το απόγευμα της Κυριακής, 17 Ιουλίου.
 
Από την έναρξη της τελευταίας τους εκπομπής στο πλατό επικρατούσε ένα κλίμα συγκίνησης με τον Γρηγόρη και την σύζυγο και συμπαρουσιάστρια του, Ναταλί Κάκκαβα. Ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσει το κοινό, λύγισε ο ίδιος ενώ η Ναταλί ξέσπασε σε λυγμούς.

«Αυτή ήταν η ομάδα μας… Θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΙ για την ευκαιρία που μας έδωσε, την κυρία Κουτσαφτάκη και την κυρία Μαραγκουδάκη. Την Αφροδίτη Γραμμέλη, που ήμασταν μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα αλλά ήμασταν εδώ από καρδιάς. Εγώ έτσι δουλεύω. Μητσάρα μου σας χρεώνω μαζί με την Αφροδίτη σαν νέο φίλο», είπε ευχαριστώντας έναν έναν τους συνεργάτες του και συνέχισε:

 
«Κανείς δεν χάνεται, να έχουμε πάνω από όλα την υγεία μας και να λέμε ευχαριστώ. Πρώτα ο Θεός θα ξαναβρεθούμε, καλή καρδιά κι υγεία. Να ευχαριστήσω κι αυτό το κορίτσι δίπλα μου που κι αν άκουσε χωρίς λόγο. Σε ευχαριστώ για την αξιοπρέπεια που αντιμετώπισες όλα αυτά. Τώρα θα λένε τι βλακοζεύγαρο; Δεν με νοιάζει, αυτό είμαστε ρε παιδιά», είπε ενώ το λόγο πήρε η Ναταλί, η οποία με δάκρυα στα μάτια είπε:

 
«Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που τελειώνοντας αυτή η χρονιά μας βρίσκει χέρι χέρι και πιο αγαπημένους από ποτέ. Αυτό που αξίζει για εμένα είναι η οικογένειά μας. Είμαι ευλογημένη που συνυπήρξαμε και τηλεοπτικά αυτή τη χρονιά. Έχω γίνει ακόμα μεγαλύτερη θαυμάστριά σου. Σε ευχαριστώ πολύ γιατί ξέρω πόσες φορές με προστάτευσες και μπήκες μπροστά. Δεν άφησες να με στενοχωρεί κανείς. Σε αγαπώ πολύ», είπε και ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό αλλά τους συνεργάτες της εκπομπής.

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα