Ιωάννα Μαλέσκου: Έριξε αυλαία η εκπομπή της στον ΣΚΑΙ - Η συγκίνηση της παρουσιάστριας

Ιωάννα Μαλέσκου: Έριξε αυλαία η εκπομπή της στον ΣΚΑΙ - Η συγκίνηση της παρουσιάστριας

Μετά από δύο χρόνια, αυλαία έριξε η εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου στο ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Ioυλίου.

Αφού ευχαρίστησε το κανάλι του Φαλήρου για τη συνεργασία τους, τόνισε ότι κρατάει τις όμορφες στιγμές και σημείωσε με νόημα ότι με τους τηλεθεατές θα τα πει σύντομα.

Ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα topontiki.gr.

Είπε συγκεκριμένα: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σταθμό για αυτά τα δύο πολύ γεμάτα χρόνια. Κρατάω όλα αυτά που έχουμε πει, αυτά που έχουμε ζήσει και όλα αυτά που σας έχουμε δείξει και άλλα τόσα που δεν ξέρετε. Κρατάω τις όμορφες στιγμές μας. Ένας πολύ όμορφος κύκλος σήμερα κλείνει. Ξεκινάει ένα φανταστικό καλοκαίρι και εμείς… θα τα ξαναπούμε σύντομα».

Και πρόσθεσε: «Ξέρετε οι καθημερινές ζωντανές εκπομπές είναι όντως ζωντανές, όχι μόνο από την πλευρά αμεσότητας αλλά κυρίως από τις ζωντανές, αληθινές προσωπικότητες. Κλείνει με τον πιο όμορφο τρόπο, μετά από χαμόγελα και δυσκολίες».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα