Σασμός:  Η ζωή του Αντώνη αλλάζει ριζικά στον δεύτερο κύκλο

Σασμός:  Η ζωή του Αντώνη αλλάζει ριζικά στον δεύτερο κύκλο

 Η ζωή του Αντώνη αλλάζει ριζικά στον δεύτερο κύκλο της σειράς, με τις ανατροπές να κόβουν την ανάσα.

Μετά τον θάνατο του Άγγελου, η βεντέτα φουντώνει. Τα βλέμματα έχουν στραφεί στον Μαθιό, με αποτέλεσμα εκείνος να συλλαμβάνεται την ημέρα του γάμου του. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και η Καλλιόπη καταρρέει. Βλέπει και τον άλλο της γιο πίσω από τα σίδερα της φυλακής και λυγίζει. Όσο κι αν ο Μαθιός προσπαθεί να αποδείξει πως είναι αθώος, οι Βρουλάκηδες έχουν άλλη άποψη.

Μόλις γίνει γνωστή η δολοφονία του Άγγελου, όλα θα αλλάξουν. Η βεντέτα θα φουντώσει και τα ανίψια της Μαρίνας θα γίνουν μία γροθιά, ζητώντας δικαίωση. Ένας νέος πόλεμος ξεκινά, με επίκεντρο τις δύο οικογένειες. Όσο ο Μαθιός είναι στο κελί, ο Αστέρης κυκλοφορεί ελεύθερος και κινδυνεύει να πεθάνει. Ο Αντώνης θα έρθει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση στη δεύτερη σεζόν. Οι νέες υποθέσεις που θα φτάσουν στο τμήμα, θα βάλουν και τον ίδιο σε τεράστιο κίνδυνο. Τα όπλα θα βγουν ξανά και οι περιπολίες στο νησί, θα ξεκινήσουν άμεσα.

Ο γάμος του Αντώνη και της Μαρίνας θα καθυστερήσει κι άλλο, με το ζευγάρι να περνά νέες δυσκολίες, πολύ πιο σοβαρές. Η Μαρίνα θα είναι διαλυμένη, μετά τον θάνατο του Άγγελου. Το ίδιο ισχύει και για την γιαγιά Ειρήνη, η οποία θα αρχίσει να χάνει το μυαλό της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα