Φεστιβάλ Καννών 2022: Οι εμφανίσεις από την λαμπερή πρεμιέρα

Το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Καννών 2022, μόλις ξεκίνησε.

Όπως πάντα στις Κάννες της Γαλλίας παρακολουθούμε ένα από τα πιο λαμπερά red carpets, που συναγωνίζεται ακόμα και τα Όσκαρ ή το Met Gala. H A-list ταξιδεύει από το Hollywood για να εμφανιστεί στα διάσημα κόκκινα σκαλιά, φορώντας εντυπωσιακές τουαλέτες και κοστούμια, πολλές φορές custom-made, haute couture ή τελευταίες δημιουργίες που μόλις εμφανίστηκαν στο catwalk.

Το κόκκινο χαλί των Καννών, ακυρώθηκε το 2020 λόγω της πανδημίας, πέρυσι επέστρεψε τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και φέτος κάνει ένα πολύ δυναμικό comeback, με glamorous διάθεση. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ Καννών για το 2022 περιλαμβάνει πολυαναμενόμενες ταινίες, ενώ στην κριτική επιτροπή συναντάμε σταρ όπως οι Deepika Padukone, Rebecca Hall, Noomi Rapace, και Jasmine Trinca.

Στην λαμπερή πρεμιέρα του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Καννών, στο κόκκινο χαλί είδαμε την εντυπωσιακή Deepika Padukone με δύο δημιουργίες Sabyasachi, με χειροποίητες κεντημένες λεπτομέρειες, ωδή στην ινδική καταγωγή της. Η Rebeca Hall ήταν επίσης πολύ κομψή με μια custom Gucci δημιουργία σε ροζ και κόκκινο, με κεντημένα κρύσταλλα.

Καθώς το φεστιβάλ βρίσκεται σε εξέλιξη, καθημερινά στις Κάννες φτάνουν οι μεγαλύτερες celebrities, οπότε αναμένουμε πολλές λαμπερές στιγμές στο κόκκινο χαλί.

Δείτε αναλυτικά στο vogue.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα