Survivor - Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Κάπου ώπα, φίλε, χαλάρωσε λιγάκι

Survivor - Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Κάπου ώπα, φίλε, χαλάρωσε λιγάκι

 Άκουσε να σου πω, αγοράκι μου. Δεν με αφορά καθόλου η γνώμη η δική σου. Με αφορά γνώμη του τηλεοπτικού κοινού...

Κάπου ώπα, φίλε, χαλάρωσε λιγάκι! Πήγαινε στην άκρη σου, φάε την καρυδούλα σου και μην μιλάς...

 Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατόρθωσε να παραμείνει στο Survivor, μαζί με την Βρισηίδα Ανδριώτου, καθώς από τον Άγιο Δομίνικο κλήθηκε να αποχωρήσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Το γεγονός αυτό δεν άρεσε στους συμπαίκτες τους και του το έδειξαν, με αποτέλεσμα ο make up artist να νιώθει ξένος στην ίδια του την ομάδα, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος το βράδυ του Σαββάτου στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος ομολόγησε στην κάμερα του ριάλιτι πως «οι συμπαίκτες μου δεν χάρηκαν καθόλου με την παραμονή μου στο Survivor.

Καθόλου μα καθόλου και είμαι 100% σίγουρος διότι αμέσως μετά το συμβούλιο, καθώς πηγαίναμε στην καλύβα, έλεγαν μπροστά στα μάτια μου και μπροστά στην μούρη μου γιατί έφυγε η Ευρυδίκη και έμεινε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ».

Στην πορεία μάλιστα, απευθυνόμενος σε όσα είπε ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο παίκτης της μπλε ομάδας στο Survivor τόνισε τα εξής. «Άκουσε να σου πω, αγοράκι μου. Δεν με αφορά καθόλου η γνώμη η δική σου. Με αφορά γνώμη του τηλεοπτικού κοινού. Άρα πραγματικά αυτό που λες εσύ, δεν με αφορά καθόλου όμως φίλε! Είναι όλο λάθος! Και η προσέγγιση σου και η αγένεια σου και πραγματικά δεν με αφορούν καθόλου».

«Εμένα με αφορούν μόνο τι σκέφτομαι εγώ, ξέρω πάρα πολύ καλά ποιος είμαι εγώ και εννοείται πως τόσες χιλιάδες και τόσα εκατομμύρια άνθρωποι που μας βλέπουν δεν γίνεται να είναι λάθος και να είσαι σωστός εσύ. Κάπου ώπα, φίλε, χαλάρωσε λιγάκι! Πήγαινε στην άκρη σου, φάε την καρυδούλα σου και μην μιλάς» συμπλήρωσε, εμφανώς ενοχλημένος, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα