Αγγελική Νικολούλη: Τι απαντά για την υπόθεση της Πάτρας και για τα κόκκινα που φορά;

Αγγελική Νικολούλη: Τι απαντά για την υπόθεση της Πάτρας και για τα κόκκινα που φορά;

Για τα νέα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» Αγγελική Νικολούλη.
Η πολύπειρη δημοσιογράφος στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στη Real News αποκάλυψε πως ευελπιστεί πώς «σύντομα θα έχουμε φως σε αυτήν την υπόθεση», ενώ αποκάλυψε ότι «υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα και θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις».

«Κάνω την έρευνά μου, προσπαθώντας να μην περάσω τις διαχωριστικές γραμμές. Πιστεύω, όμως, ότι σύντομα θα έχουμε φως σε αυτήν την υπόθεση. Είναι μια άγρια ιστορία για την ελληνική κοινωνία και στο βαθμό που μπορώ βοηθώ. Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα και θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις. Δεν θέλω να κάνω θόρυβο».

«Ένα από τα νεκρά παιδιά “φώναζε” από την αρχή από τον τάφο του. Πιστεύω πως οι ερευνητές το έχουν ακούσει» ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη για τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής της μια εβδομάδα νωρίτερα.

«Υπάρχουν περιπτώσεις, αλλά όχι σε αυτήν την μορφή.

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα