Σασμός: Ενός κακού μύρια έπονται και έρχονται νέα φονικά

Σασμός: Ενός κακού μύρια έπονται και έρχονται νέα φονικά

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά «Σασμός» στον Alpha. Μιλώντας στο περιοδικό 7 Μέρες Tv, μάλιστα, η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη πρόδωσε πως σύντομα το τηλεοπτικό κοινό θα βρεθεί μπροστά σε νέα φονικά που θα περιπλέξουν την ιστορία.

 Η Σοφία πως αντιμετωπίζει τη σχέση της Στέλλας με την Καλλιόπη και τον Αστέρη;

H Σοφία έχει πει στη Στέλλα ότι στα ορεινά χωριά της Κρήτης δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό. Πιστεύει στην παιδεία, που σιγά σιγά σβήνει όλα τα βίαια έθιμα, αλλά και πάλι όλα είναι σχετικά στη ζωή. Γιατί βλέπεις και καλλιεργημένους ανθρώπους που κάνουν εγκλήματα. Άνθρωποι του θεάτρου, με αδιανόητες σπουδές στην Τέχνης ακούγεται ότι έκαναν τέρατα στην προσωπική τους ζωή. Άρα για εμένα η αγάπη, το να έχεις πάρει και να έχεις δώσει αγάπη, είναι αυτό που σε κάνει καλό άνθρωπο στην κοινωνία και όχι τόσο η μόρφωση.

Ο Αστέρης δεν ήταν γεννημένος φονιάς, δεν κουβαλούσε ποτέ όπλο. Δεν το είχε σχεδιασμένο να σκοτώσει τον Πετρή. Αλλά μέσα στον καβγά που έγινε, τα αίματα άναψαν, ο τσαμπουκάς του πετρή πυροδότησε την κατάσταση και ο Αστέρης έγινε το μοιραίο πρόσωπο.

Ο Μαθιός, αντίθετα, θα μπορούσε να βλάψει, κάτι που έκανε άλλωστε στην περίπτωση του Στεφανή. Είναι πιο μοναχικός, πιο σκληρός, παρόλο που και αυτός έχει μια κρυμμένη ευαισθησία και μια αδιανόητη συναισθηματική εμμονή με τη Βασιλική. Το κακό και το καλό στη ζωή πάνε πλάι πλάι και όλοι είμαστε πλασμένοι για τα καλά αλλά και για τα χειρότερα.

Ποιος φταίει τελικά για τόσα φονικά;

Διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα