Σασμός: Το αντίο του συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη στον Πετρή και η φωτογραφία στον τάφο

Σασμός: Το αντίο του συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη στον Πετρή και η φωτογραφία στον τάφο

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha «Σασμός». Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο Πετρής θα πέσει νεκρός από τα χέρια του Αστέρη, ο οποίος θα σκοτώσει κατά λάθος τον αδελφό της γυναίκας που αγαπά.

Τα γυρίσματα για τον Κώστα Νικούλι στον Σασμό ολοκληρώθηκαν και συντελεστές και ηθοποιοί αποχαιρετούν τον Πετρή στα social media.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο συγγραφέα του βιβλίου, Σπύρος Πετρουλάκης, ο οποίος κοινοποίησε στο Facebook μια φωτογραφία του με τον ηθοποιό. Παράλληλα, ο συγγραφέας του “Σασμού” δημοσίευεσε μια φωτογραφία από τον τάφο του Πετρή, ο οποίος θα κηδευτεί δίπλα στον πατέρα του, Μάρκο Βρουλάκη.

«Δεν συνηθίζουμε να βάζουμε φωτογραφίες, ούτε να αποκαλύπτουμε γεγονότα της τηλεοπτικής μεταφοράς του βιβλίου μου αλλά σήμερα θα μας επιτρέψετε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον φίλο πια Kostas Nikouli για τη συμμετοχή, το ήθος, και την προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να γίνει ο Πετρής της καρδιάς μας. Κωστή μου πάντα μέσα μας η μορφή του Πετρή θα έχει τη δική σου. Καλή σταδιοδρομία καλή συνέχεια και δεν χανόμαστε. Έχουμε κι άλλα όμορφα μπροστά μας», έγραψε ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα