Σασμός: Ο Μάρκος Βρουλάκης πεθαίνει από τον Σταματάκη χωρίς να ξέρει τον λόγο

Σασμός: Ο Μάρκος Βρουλάκης πεθαίνει από τον Σταματάκη χωρίς να ξέρει τον λόγο

O Πάνος Γκόγκος υποδύεται ένα φάντασμα, τον Μάρκο Βρουλάκη στη σειρά του ALPHA, Σασμός.
 
Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του και για το ποιος ήταν τελικά ο ήρωας του και έκανε αποκάλυψη για τη σχέση του Μάρκου Βρουλάκη με την Ανθούλα. 

Πώς σας έγινε η πρόταση για να λάβετε μέρος στη σειρά του ΑLΡΗΑ «Σασμός»; 

Με κάλεσε ο σκηνοθέτης της σειράς, Κώστας Κωστόπουλος από τα Κάπα Studios του κύριου Καραγιάννη. Είχα συνεργαστεί με τον Κώστα Κωστόπουλο και στο παρελθόν και ήξερα την ποιότητα της δουλειάς του. Ο ίδιος μου είπε ότι είχε ένα ρόλο κομμένο και ραμμένο<πάνω σε μένα, αυτόν του λεβέντη Κρητικού Μάρκου Βρουλάκη.

Ποιος ήταν τελικά ο Μάνος Βρουλάκης; 

Τον Μάρκο Βρουλάκη τον γνωρίζουμε μέσα από τα λόγια της οικογένειας του και των συγχωριανών του. Ήταν ένας καλοσυνάτος άντρας, οικογενειάρχης, κορυφαίος λυράρης και μαντιναδόρος της Κρήτης. Ένας σπουδαίος καλλιτέχνης. Για να είναι μουσικός και τραγουδιστής, πρέπει να ήταν ένας ευαίσθητος άνθρωπος, που, όπως φαίνεται, αγαπούσε πολύ τα παιδιά του. Αν και ήταν μικρά σε ηλικία όταν αυτός χάθηκε, θυμούνται ακόμη, ως νέοι πια, ότι σε αυτό το κτήμα τους πήγαινε ο πατέρας τους και τους ανέβαζε σε αυτή την πλαγιά ή τους πήγαινε σε εκείνη την ακρογιαλιά. Νιώθω από όσα λένε στον καφενέ για αυτόν και το ταλέντο του, το οποίο κληρονόμησε ο Πετρής, ότι στο είδος του ήταν κορυφαίος και ένας άνθρωπος χωρίς κακίες.

 
Οι τηλεθεατές τον βλέπουν σε συνεχόμενα flashback από το στιγμιότυπο του φόνου, αλλά...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα