Σασμός spoiler: Η Ανθούλα, ο παράνομος έρωτας, το μωρό, ο εγκλεισμός στο ίδρυμα και η αυτοκτονία

Σασμός spoiler: Η  Ανθούλα, ο παράνομος έρωτας, το μωρό, ο εγκλεισμός στο ίδρυμα και η αυτοκτονία

Η ιστορία από το παρελθόν έρχεται στο φως για να ταράξει τις ισορροπίες.

Μία γυναίκα, η Ανθούλα, που έζησε τον δικό της Γολγοθά, με την Καλλιόπη να δίνει την χαριστική βολή.

Ο Άγγελος επιστρέφει στον τόπο που γεννήθηκε, ζητώντας απαντήσεις. Όταν ήταν μικρός, υιοθετήθηκε και μεγάλωσε μέσα σε ένα τεράστιο ψέμα.

Η οικογένειά του βρίσκεται στην Κρήτη και συνδέεται μέσω μιας τεράστιας βεντέτας. Η αλήθεια έρχεται στο φως. Ποια ήταν η Ανθούλα και τί κακό της είχε συμβεί;

Η Ανθούλα ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον Μάρκο Βρουλάκη, σύζυγο της Μαρίνας και πατέρα του Πέτρου και της Αργυρώς. Ο έρωτας αυτός ήταν μεγάλος, αλλά παράνομος. Ο Βρουλάκης την άφησε έγκυο, χωρίς να μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες του.

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, η Ανθούλα γέννησε μόνη της, μέσα στις ερημιές. Στο αίμα της κυλά το αίμα των Σταματάκηδων και το γεγονός αυτό θα ρεζίλευε την οικογένεια. Η Καλλιόπη την βοηθάει να γεννήσει κι ύστερα την βάζει στη θέση της.

Το μυστικό αυτό πρέπει να μείνει κρυφό. Η Καλλιόπη δίνει το μωρό για υιοθεσία στην Αθηνά και κλείνει την Ανθούλα σε ίδρυμα. Κλεισμένη σε μία κλινική, δίχως το μωρό της και ερωτευμένη με τον λάθος άνθρωπο, η Ανθούλα τρελαίνεται.

Λίγο καιρό μετά, βάζει τέλος στη ζωή της. Ο Άγγελος Σωτηρόπουλος, ο γιος της, επιστρέφει στην Κρήτη ζητώντας απαντήσεις. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι πως εκείνος είναι ο καρπός της μεγάλης αυτής βεντέτας…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα