Σασμός: Ο Αντώνης βάζει στο στόχαστρό του την Βασιλική

Σασμός: Ο Αντώνης βάζει στο στόχαστρό του την Βασιλική

Η υπόθεση για τη δολοφονία του Στεφανή δεν έχει κλείσει. Ο Αντώνης βάζει στο στόχαστρό του την Βασιλική, η οποία φέρεται ιδιαίτερα ύποπτα και διχάζει τις αρχές.

Δείχνει ανανεωμένη, λαμπερή, χαρούμενη. Κινείται περίεργα, με τον Αντώνη να ερευνά τόσο το παρελθόν της, όσο και τη ζωή της στο χωριό, τώρα που ο Νικηφόρος έφυγε, για να ζήσει την φοιτητική του ζωή.

Έτσι, η παρακολούθηση ξεκινάει. Η Βασιλική δε γνωρίζει τίποτα και ζει τον έρωτά της με τον Μαθιό. Μόνο που ο Μαθιός θα αντιληφθεί σύντομα τι συμβαίνει και θα τρομάξει. Ο Αντώνης θεωρεί ως βασική ύποπτη την Βασιλική και ο εφιάλτης ξεκινά...

Ο Αντώνης, χωρίς να αντιλαμβάνεται τί πραγματικά συμβαίνει, πλησιάζει τον Μαθιό και τον ρωτάει ξεκάθαρα: “Γνωρίζεις εάν η Βασιλική έχει εραστή; Πρέπει να ξέρουμε”. Ο Μαθιός μένει άφωνος με την ερώτηση αυτή.

Σε καμία περίπτωση δε θέλει να δει την αγαπημένη του στο τμήμα και -μάλιστα- με τόσο φρικτές κατηγορίες. Ο πρωταγωνιστής τα αρνείται όλα, τονίζοντας πως η Βασιλική τιμούσε και τιμά το στεφάνι της.

Ο Αντώνης δεν πείθεται και οι έρευνες συνεχίζονται. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος και ο Μανωλιός πιάνονται στα χέρια, μετά την αποκάλυψη της Θοδώρας. Ο Μαθιός ταράζεται και ψάχνει να βρει εάν όντως ο Μανώλης είδε κάτι.

Οι δύο φίλοι σφραγίζουν την φιλία τους με έναν όρκο. Ο Μανώλης αναγκάζεται να πει ψέματα, με αποτέλεσμα ο δολοφόνος του Στεφανή να παραμένει άφαντος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα