Χωρίς την Κατερίνα Καραβάτου η εκπομπή – Το μήνυμά της στην Μαρία Ηλιάκη

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία έχασε την μητέρα της. Η παρουσιάστρια απουσίαζε σήμερα από την εκπομπή της στο MEGA Tι λες Τώρα, ωστόσο έστειλε ένα μήνυμα στην Μαρία Ηλιάκη , το περιεχόμενο του οποίου μετέφερε εκείνη στον “αέρα”.

Το Σάββατο, η Κατερίνα Καραβάτου έφυγε ξαφνικά από την εκπομπή και για την αποχώρησή της ενημέρωσε τους τηλεθεατές η Μαρία Ηλιάκη, μετά την επιστροφή από το διαφημιστικό διάλειμμα.

Το ίδιο έκανε και σήμερα, λέγοντας πως η Κατερίνα Καραβάτου θα λείπει από την παρέα τους, λόγω της απώλειας της μητέρας της. Ωστόσο, θέλησε να μοιραστεί το μήνυμα που της έστειλε λίγο πριν αρχίσει η εκπομπή της Κυριακής.

“Καλησπέρα, καλώς ήρθατε εδώ στο “Τι λες Τώρα”. Η ώρα είναι 2 παρά τέταρτο στο MEGA το καλό. Είναι λίγο στενάχωρες και αμήχανες οι στιγμές που ζούμε όλοι εδώ από χθες, γιατί όπως σας ενημερώσαμε, η Κατερίνα μας χθες έχασε την μητέρα της και γι’ αυτό τον λόγο δεν θα είναι σήμερα κοντά μας.

Της στέλνουμε μια τεράστια αγκαλιά, όλη μας την αγάπη, είμαστε σίγουροι ότι την εισπράττει και έλαβα ένα μήνυμα της το πρωί στο οποίο μου έλεγε ότι σήμερα θέλει να κάνουμε την πιο κεφάτη μας εκπομπή, γιατί έτσι άρεσε στην μανούλα της να μας βλέπει. Της υποσχέθηκα λοιπόν ότι αυτό θα κάνουμε”, είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Λόγω της απουσίας της Κατερίνας Καραβάτου, στην παρέα του “Τι λες Τώρα” ήταν εκτάκτως ο Κώστας Τσουρός.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα