Σασμός Spoiler: Ένα σοβαρό τροχαίο τους κλονίζει συθέμελα

Σασμός Spoiler: Ένα σοβαρό τροχαίο τους κλονίζει συθέμελα

Μετά τον θάνατο του Στεφανή, ο Μαθιός βρέθηκε στο πλευρό της Βασιλικής για να της συμπαρασταθεί. Οι δυο τους ύστερα από χρόνια παραδίνονται ξανά στα συναισθήματά τους, ανταλλάσσοντας το πρώτο τους φιλί.

Η Καλλιόπη, ωστόσο, είναι αποφασισμένη να κάνει ότι μπορεί προκειμένου να τους κρατήσει μακριά, καθώς φοβάται πως θα αρχίσουν να λέγονται πολλά. 

Μάλιστα, βρίσκει τη Βασιλική και τη νουθετεί να αραιώσει ο Μαθιός τις επισκέψεις στο σπίτι της. Λόγια που τελικά την επηρεάζουν.

Από την άλλη, ο Νικηφόρος εμπιστεύεται τον Μαθιό και τον βλέπει σαν δεύτερο πατέρα του. Ωστόσο, ο Μαθιός και η Βασιλική έρχονται σε σύγκρουση γι’ αυτό το θέμα. Ο καβγάς ανάμεσά τους θα οδηγήσει σε ολέθρια αποτελέσματα, καθώς λόγια σκληρά θα ειπωθούν και οι οι αλήθειες που πονούν θα βγουν στην επιφάνεια.

Ο Νικηφόρος έχει ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Βασιλική ενημερώνεται και σπεύδει στο πλευρό του, ενώ εκεί βρίσκεται ο Μαθιός. Η γυναίκα μαθαίνει πως ο νεαρός τράκαρε την ώρα που ο Μαθιός τού μάθαινε να οδηγεί.

Αυτή η αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τις εύθραυστες ισορροπίες ανάμεσά τους. Η Βασιλική ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα