Mεταξύ των 20 μαθητών, δύο μόνο έχουν ελληνικά ονόματα: Το MeaCulpa στοχοποίησε νήπια και ο Μπογδάνος απειλεί

Mεταξύ των 20 μαθητών, δύο μόνο έχουν ελληνικά ονόματα: Το MeaCulpa στοχοποίησε νήπια και ο Μπογδάνος  απειλεί

Σε μια αδιανόητη πράξη στοχοποίησης… νηπίων προχώρησε η ιστοσελίδα Mea Culpa, που ανήκει στη σύζυγο του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, Ελένη Καρβέλα.

Η ιστοσελίδα δημοσίευσε τα ονόματα μαθητών και δασκάλας νηπιαγωγείου (!) των Αθηνών, παρουσιάζοντας τον κατάλογο ως «σοκαριστικό» καθώς πρόκειται στην πλειοψηφία τους για παιδιά μεταναστών.

Στο απαράδεκτο κείμενο υποστηρίζεται ότι «μεταξύ των 20 μαθητών, δύο μόνο έχουν ελληνικά ονόματα» και ότι «με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως αυτή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, βουλευτές και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθήνας παραμένουν εξαφανισμένοι από την πόλη και μακριά από τα πραγματικά της προβληματα».

Λίγη ώρα αργότερα το meaculpa κατέβασε τον κατάλογο καθώς όπως ανέφερε σε ανάρτηση του έγινε λάθος… εκ παραδρομής!

 
Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση στο twitter αναφέρει:

«Όταν γίνονται λάθη, πρέπει να διορθώνονται. Κατά τη βραδινή αποψινή βάρδια δημοσιεύθηκε εκ παραδρομής ένας κατάλογος που είχε μεν εμφανιστεί και κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως δεν έχει θέση σε ενημερωτικό μέσο. Άμεσα αποσύρθηκε όταν το ατόπημα έγινε αντιληπτό».

 
Απείλει με αγωγή ο Μπογδάνος
Το κατάπτυστο δημοσίευμα προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου Άρη Χατζηστεφάνου, που χαρακτήρισε ναζιστική τη νοοτροπία της ιστοσελίδας. 
Στην ανάρτηση απάντησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος υποστήριξε ότι τα ονόματα των παιδιών δεν δημοσιεύθηκαν από το Mea Culpa και απείλησε με αγωγή τον δημοσιογράφο.

 
Στην ανάρτηση – συγγνώμη του μέσου ωστόσο υπάρχει η παραδοχή ότι ο κατάλογος δημοσιεύτηκε, έστω και «εκ παραδρομής»….

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα