Ουγγαρέζος - Χρηστίδου: Έληξαν την παρεξήγηση - Θες να ξεκινήσουμε με τη συγγνώμη;

Ουγγαρέζος - Χρηστίδου: Έληξαν την παρεξήγηση - Θες να ξεκινήσουμε με τη συγγνώμη;

Θες να ξεκινήσουμε με τη συγγνώμη; Να φύγει από τη μέση; Ο κόσμος λέει ότι μου σέρνεις τόσα και εγώ σε κάλεσα. Με είχες παρεξηγήσει, γιατί δεν το παραδέχεσαι; είπε, μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σήμερα το πρωί στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Mega, «Χαμογέλα και πάλι» όπου βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

 Δεν υπήρχε περίπτωση να έρθω καλεσμένος αν δε σε συμπαθούσα και οτιδήποτε λύνω, το λύνω κατ΄ιδίαν...

Με την είσοδο του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο πλατό ωστόσο, τόσο εκείνος, όσο και η Σίσσυ Χρηστίδου εξήγησαν πως η παρεξήγησή τους ανήκει στο παρελθόν και λύθηκε όταν οι δυο τους έκατσαν στον καναπέ της εκπομπής και τα είπαν.

«Θες να ξεκινήσουμε με τη συγγνώμη; Να φύγει από τη μέση; Ο κόσμος λέει ότι μου σέρνεις τόσα και εγώ σε κάλεσα. Με είχες παρεξηγήσει, γιατί δεν το παραδέχεσαι;» είπε, μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να της απαντά: «Τα έχουμε πει επί προσωπικού. Θες να γίνει και δημόσια; Δεν τα είπαμε; Αυτά είναι ένα χρόνο πριν. Δεν υπήρχε περίπτωση να έρθω καλεσμένος αν δε σε συμπαθούσα και οτιδήποτε λύνω, το λύνω κατ΄ιδίαν».

«Με πετυχαίνεις σε μια φάση της ζωής μου που ερχόμενος στο σπίτι μου, το Mega, το κανάλι από όπου ξεκίνησα, να βγάλω την πλευρά που ο κόσμος έχει συνηθίσει στο ραδιόφωνο και να περάσει ο κόσμος καλά… Νιώθω ότι επέστρεψε εκεί από όπου ανήκω και γι΄ αυτό θέλω να επανασυστηθώ.

Όταν ήρθε η πρόταση για την Ελένη είχα ήδη αποφασίσει ότι θέλω να κλείσει ο κύκλος μου στον ΑΝΤ1. Με πήρε τηλέφωνο η Ελένη και ούτε λίγο ούτε πολύ μου είπε “Τι θα γίνει: Θα συνεργαστούμε αυτή τη φορά;» εξήγησε εκείνος με τη σειρά του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα