Άγριες Μέλισσες: Ένας αναπάντεχος χωρισμός και μια γυναίκα – μυστήριο θα αναστατώσουν το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Ένας αναπάντεχος χωρισμός και μια γυναίκα – μυστήριο θα αναστατώσουν το Διαφάνι

Λίγο περισσότερο από ένας μήνας έμεινε μέχρι οι Άγριες Μέλισσες πετάξουν πάλι στον τηλεοπτικό αέρα του Ant1 και καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Ο τρίτος κύκλος της δραματικής σειράς εποχής του Ant1 αναμένεται καθηλωτικός και τα όσα έρχονται στο φως δείχνουν πως οι κάτοικοι του Διαφανίου θα έρθουν αντιμέτωποι για μια ακόμη φορά με δύσκολες και σκληρές καταστάσεις.

Ένας αναπάντεχος χωρισμός και μια γυναίκα – μυστήριο θα αναστατώσουν τους κατοίκους του μικρού χωριού της Θεσσαλίας την ίδια ώρα που η Χούντα έχει ρίξει από πάνω τους το σκοτεινό της πέπλο.

Ο αναπάντεχος χωρισμός
   
Στο φινάλε του δεύτερου κύκλου των «Άγριων Μελισσών» οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τον Λάμπρο και την Ελένη να βρίσκονται στα χωράφια, αγκαλιασμένοι, μονοιασμένοι και ερωτευμένοι και μαζί να ατενίζουν τον ορίζοντα ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον μετά τα όσα δεινά πέρασαν.

Τα δύσκολα όμως δεν έχουν περάσει για το ζευγάρι αφού η Χούντα θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους για άλλη μια φορά.

Ο Λάμπρος, λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων οι οποίες αντιτίθενται στο νέο καθεστώς, θα βρεθεί εξόριστος στη Λέρο και για άλλη μια φορά θα μείνει μακριά από την αγαπημένη του Ελένη. Ο χωρισμός τους είναι αναπάντεχος και στεναχωρεί τόσο τους ίδιους όσο και τους συγχωριανούς τους που ξέρουν πόσα έχει υπομείνει το συγκεκριμένο ζευγάρι ώστε να μπορέσει να είναι μαζί.

Η γυναίκα – μυστήριο
   
Ο Δούκας και η Μυρσίνη Σεβαστού, το άλλοτε ισχυρό ζευγάρι του Διαφανίου, έχει μετακομίσει στη Λάρισα καθώς πλέον είναι ανεπιθύμητοι από όλους στο χωριό, ακόμα και από τα παιδιά τους.

Το ερημωμένο αρχοντικό τους στο Διαφάνι, θα γίνει το νέο σπιτικό του Ακύλα Μεγαρίτη μετά την αποφυλάκιση του.

Ο Ακύλας (τον οποίο θα υποδυθεί ο Αιμίλιος Χειλάκης) με την σύζυγο του Ζωή (την οποία θα υποδυθεί η Μαρκέλλα Γιαννάτου) θα βρεθούν στο αρχοντικό των Σεβαστών και θα στήσουν την ζωή τους στο Διαφάνι. Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να γίνει ισχυρός και θα εκμεταλλευτεί το νέο καθεστώς αλλά και την Μυρσίνη, προκειμένου να το καταφέρει.

Η Ζωή όμως, είναι μια γυναίκα – μυστήριο με ένα καλά κρυμμένο παρελθόν το οποίο δεν γνωρίζει ούτε ο άντρας της ενώ εκείνη γνωρίζει τα πάντα για όλους.

Ακύλας και Ζωή θα καταφέρουν να κάνουν τις ζωές των κατοίκων του Διαφανίου άνω-κάτω.

https://www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα