Game of Chefs: Μια ηθοποιός στη παρουσίαση του νέου ριάλιτι μαγειρικής

Game of Chefs: Μια ηθοποιός στη παρουσίαση του  νέου ριάλιτι μαγειρικής

Μία λαμπερή παρουσιάστρια για το νέο ριάλιτι μαγειρικής "Game of Chefs" έψαχναν στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, οι υπεύθυνοι του σταθμού έκαναν πρόταση στην Κατερίνα Καραβάτου και στην Τζένη Θεωνά αλλά φαίνεται να κατέληξαν στην Αθηνά Οικονομάκου.

 Η ηθοποιός ανήκει στα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της γενιάς της καθώς είναι και influencer και ασχολείται με τον σχεδιασμό και την προώθηση κοσμημάτων στο διαδίκτυο και σε καταστήματα.

Με δυναμική παρουσία στα social media, η μητέρα δύο παιδιών κάνει γκελ στο κοινό και μιας και ο ΑΝΤ1 θέλει το μαγειρικό του σόου (που θα έχει κριτές τους σεφ Άγγελο Λάντο, Βασίλη Μουρατίδη και Άνταμ Κοντοβά) να έχει και άρωμα γυναίκας έκλεισε ένα δοκιμαστικό με την Αθηνά Οικονομάκου και δεν το μετάνιωσε.

Το ραντεβού σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso" έγινε προ ημερών και πήγε υπέροχα. Μάλιστα σε στενό της περιβάλλον η ηθοποιός δήλωσε ότι θέλει να βρεθεί σε ένα καινούργιο πρότζεκτ κάνοντας κάτι διαφορετικό.

Σύμφωνα με το κόνσεπτ του ριάλιτι, τα γυρίσματα του οποίου θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες, η παρουσιάστρια θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο παικτών και κριτών. Θα είναι εκείνη που θα έρχεται σε επαφή με τους συμμετέχοντες, θα συζητά μαζί τους, θα τους συμβουλεύει και θα τους συμπαραστέκεται. 

 
ΠΗΓΗ: Espresso

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα