Σάκης Κατσούλης: Δεν είμαστε μαζί με τη Μαριαλένα. Ποια πρόταση γάμου;

Σάκης Κατσούλης: Δεν είμαστε μαζί με τη Μαριαλένα. Ποια πρόταση γάμου;

Ο νικητής του «Survivor 4» Σάκης Κατσούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Open «Καλοκαίρι #not» με την Ελένη Τσολάκη το πρωί της Πέμπτης (8/7). Ο νεαρός επιχειρηματίας που κέρδισε τον έπαθλο των 100.000 ευρώ σε ένα μαραθώνιο τελικό, με δεύτερο στη σειρά κατάταξης τον Ηλία Μπόγδανο, μίλησε για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, το πάρτι που έκανε στο μαγαζί του για την πρωτιά του στο Survivor, ενώ αποκάλυψε και το τι θα κάνει το χρηματικό ποσό που κέρδισε στο Survivor.

«Προσπαθώ να συνέλθω από όλο αυτό που περάσαμε στο Survivor. Νιώθω πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος, φέραμε το κύπεlλο στο Περιστέρι. Ο κάθε άνθρωπος τα σημαντικά γεγονότα αργεί να τα συνειδητοποιήσει. Πόσω μάλλον όταν είσαι σε ένα παιχνίδι απομόνωσης και επιβίωσης  Έτσι και εγώ. Έχω περάσει δύσκολες συνθήκες αλλά και αύριο φεύγω να ξαναπάω στο Survivor» ξεκίνησε λέγοντας ο Σάκης Κατσούλης για την εμπειρία του στο Survivor.

Σάκης Κατσούλης: Παρερμηνεύτηκε ο λόγος που μπήκα στο Survivor

Η συμμετοχή του στο ριάλιτι τον ευαισθητοποίησε σε πράγματα που θεωρούσε δεδομένα και δεν είναι. Αναφορικά με το με ποιους παίκτες θα κρατήσει επαφή είπε: «Η Μαριαλένα ήταν πριν το παιχνίδι και θα παραμείνει. Ο Ντάφυ έγινε ο αδερφός μου, τον στήριξα και με στήριξε. Χθες έκανα ένα πάρτι στο μαγαζί και ήταν εδώ μαζί μου. Όπου Ντάφυ και πάρτυ ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα