Γιώργος Λιάγκας: Χαμός στο Πρωινό με την απάντησή του στον Πάνο Καλίδη

Χαμός έγινε σήμερα στο Πρωινό μετά την διάψευση του Πάνου Καλίδη στο ρεπόρταζ που έδωσε την Παρασκευή ο Γιώργος Λιάγκας, σχετικά με την αποχώρηση του τραγουδιστή από το Survivor.

Ο Πάνος Καλίδης, με βίντεο που ανέβασε στα social, διέψευσε τον παρουσιαστή και σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας τα είπε έξω από τα δόντια.

«Όταν εγώ δίνω ρεπορτάζ είναι καρατσεκαρισμένο. Βγήκε ο Καλίδης και με διέψευσε. Να δούμε την απάντηση του Καλίδη», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια προβλήθηκε το βίντεο του τραγουδιστή που διέψευδε το ρεπορτάζ του παρουσιαστή.

Ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια απάντησε: «Δεν κατηγορήσαμε κανέναν για κάτι. Δεν είμαστε δικαστήριο εδώ και δεν κατηγορήσαμε τον Πάνο Καλίδη. Μια πληροφορία σε επίπεδο ρεπορτάζ δώσαμε και προφανώς ο Καλίδης δεν θα έβγαινε να πει ότι “ναι, έχει δίκιο ο Λιάγκας”, θα έπρεπε να βγει και να πει ότι δεν έχει δίκιο ο Λιάγκας γιατί ήταν κάτι που δεν τον συμφέρει. Εγώ επανέρχομαι, το ρεπορτάζ είναι τσεκαρισμένο, οι λόγοι που αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης από το Survivor, μπορεί ο άνθρωπος όντως να κουράστηκε, όντως να είχε φτάσει ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα