Αγγελική: Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις από τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

Αγγελική: Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις από τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

'Ολες οι εξελίξεις από τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας της σειράς ΑΓΓΕΛΙΚΗ.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ Επεισόδιο 79

Η Κατερίνα λέει στον Δημήτρη ότι έχει ανάγκη να φύγουν και να πάνε στην Κρήτη έστω και για λίγο και να γνωρίσει και τους γονείς της. Ο Δημήτρης δέχεται να πάνε και στη συνέχεια της προτείνει να παντρευτούν και η Κατερίνα δέχεται.

Η Αγγελική πάει να συναντήσει τον Βασιλείου και τον βλέπει δεμένο μέσα στο αυτοκίνητό του, πριν προλάβει να αντιδράσει την χτυπάει ο Τολέγας στο κεφάλι. Την κουβαλάει παραπέρα μέσα στην ερημιά και υπό την απειλή όπλου της λέει ότι θα τη βιάσει. Η Αγγελική του αποκαλύπτεται ως Μαργαρίτα και με μια πέτρα τον κοπανάει στο κεφάλι. Ο Βασιλείου μέσα στο αυτοκίνητο καταφέρνει να λυθεί.

Η Αγγελική απειλεί τον Τολέγα με το όπλο του, ο Βασιλείου προσπαθεί να τη σταματήσει και η Αγγελική τελικά πυροβολεί.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ Επεισόδιο 80

Ο Δημήτρης ακολουθεί απειλητικά την Ελένη μες στο σκοτάδι και ο Μιχάλης που παρακολουθούσε τον Δημήτρη εμφανίζεται μπροστά στην Ελένη και τη βοηθάει να ξεφύγει. Η Ελένη δείχνει ότι δεν έχει καταλάβει ποιος ήταν αυτός που την ακολουθούσε.

Η Δανάη και η Αγγελική μιλάνε τρυφερά και παρηγορητικά η μια στην άλλη και κλαίνε. Η Δανάη της μιλάει για τη μαμά της και ότι η Αγγελική της τη θυμίζει. Ο Στέφανος ακούει τη συζήτησή τους και πάει να μιλήσει στη Δανάη και για λίγο οι 3 τους μοιάζουν σαν οικογένεια και η Τζένη τους παρακολουθεί απ’ το παράθυρο. Η Τζένη μετά πάει στο δωμάτιο της Αγγελικής να της κάνει σκηνή που είναι τόσο κοντά με τη Δανάη και το παίζει μάνα της και της φωνάζει. Ο Στέφανος τις ακούει και ύστερα τσακώνεται με την Τζένη για την συμπεριφορά της, της λέει ότι έχει μέσα της μίσος και ζήλεια. Η Τζένη θυμώνει και φεύγει και πάει να μείνει στο σπίτι της.

Ο Νικόλας φεύγει για το κέντρο απεξάρτησης. Λένα, Αποστόλης, Δανάη και Αγγελική πάνε να τον χαιρετήσουν. Η Αθηνά τον κοιτάει απ’ το παράθυρο και κλαίει, αφήνοντας πίσω της το προσωπείο της σκληρής. Ο Στέφανος συνοδεύει το Νικόλα στο κέντρο.

Το αφεντικό της Σοφίας, ο Ανδρέας Δημητρίου, καλεί πάλι και πάλι την Σοφία και το τηλέφωνό της σηκώνει ο Παύλος. Η Σοφία θυμώνει πολύ με την κίνηση του Παύλου και του φωνάζει. Ο Παύλος ζηλεύει το ενδιαφέρον του Δημήτρη για τη γυναίκα του.

Ο Στέφανος και ο Νικόλας συζητάνε για τη σχέση του Στέφανου με τη Τζένη. Ο Νικόλας του λέει ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει τι μέσα του και να σκεφτεί τι θέλει και πως αυτός θα τον στηρίξει σε όλα.

Σοφία και Αγγελική ακούνε στις ειδήσεις ότι ο Τολέγας βρέθηκε νεκρός. Αυτοκτονία.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ Επεισόδιο 81

Ο Μάκης και η Αγγελική ανησυχούν ότι θα βρεθούν μπλεγμένοι στον θάνατο του Τολέγα. Η Τζένη πέφτει στο κρεβάτι με τον Παύλο. Η Κατερίνα, άθελα της,  φουντώνει κι άλλο την οργή του Δημήτρη για τον Μιχάλη.

Η Σοφία μαθαίνει για τον θάνατο του Τολέγα και ανησυχεί για τον Παύλο. Ο Στέφανος ρωτάει την Αγγελική για το παιδί που έχασε. Η Αθηνά μαθαίνει τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ο Παύλος ζητάει από το Στέφανο το μερίδιο του από την επιχείρηση. Η Σοφία υποψιάζεται ότι ο Παύλος την απατάει.  Η Τζένη παραδέχεται στο Στέφανο ότι ζηλεύει την Αγγελική και εκείνος υποπτεύεται ότι η Τζένη έχει εραστή.

Ο Δημήτρης βρίσκει την ευκαιρία να κάνει κακό στον Μιχάλη και δεν την αφήνει ανεκμετάλλευτη.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ  Επεισόδιο 82

Η παγίδα που στήνει ο Δημήτρης στον Μιχάλη γυρίζει εναντίον του με αποτέλεσμα ο πρώτος να καταλήξει πολύ βαριά τραυματισμένος.

Η Αγγελική που σπεύδει στους στάβλους, καταφέρνει να σώσει τον Δημήτρη και το ασθενοφόρο τον πηγαίνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο γάμος της Σοφίας και του Παύλου για μια ακόμα φορά περνάει κρίση, αλλά η κατάσταση του Δημήτρη τους φέρνει πάλι κοντά.

Η Όλγα στέκεται για πρώτη φορά στο πλευρό της Κατερίνας, η οποία τελικά, και παρά τις αντιρρήσεις όλων, πηγαίνει στο νοσοκομείο για να είναι δίπλα στον Δημήτρη.

Ο Νικόλας παίρνει άδεια από το κέντρο για είναι με την οικογένειά του σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή και η Λένα ρωτάει τον Μιχάλη για το τι πραγματικά συνέβη στον στάβλο και τραυματίστηκε ο Δημήτρης.

Η Αγγελική έχει ένα τηλεφώνημα απ’ τον Μάκη που κλείνει την υπόθεση του Τολέγα μια και καλή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα