Αγγελική: Η Τζένη μαθαίνει το μυστικό της Αγγελικής και ξεσπά καυγάς

Αγγελική: Η Τζένη μαθαίνει το μυστικό της Αγγελικής και ξεσπά καυγάς

Ο Φώτης που αρέσει στη Δανάη έρχεται και της λέει ότι θέλει να του βρει κι άλλα χάπια σαν αυτά που του έδωσε χθες στο πάρτι του

Ο Μιχάλης λέει στην Κατερίνα ότι ο Δημήτρης και τα αδέρφια του βίασαν τη Μαργαρίτα πριν από 17 χρόνια. Η Κατερίνα δεν πιστεύει τίποτα. Καθώς μαλώνουν εμφανίζεται ο Παύλος και διώχνει τον Μιχάλη.

Ο Τολέγας βρίσκει τον Παύλο και τον ρωτάει αν έβαλε αυτός τον δημοσιογράφο να τον παρακολουθεί. Ο Τολέγας λέει ότι αν τον συλλάβουν θα πάρει κι αυτούς μαζί του κάτω, θα τους καταδώσει για τον βιασμό της κοπέλας πριν από 17 χρόνια.

Ο Νικόλας ακούει τη Δανάη και τον Φώτη να μαλώνουν και μπλέκει στην κουβέντα τους. Καταλαβαίνει ότι η Δανάη πήρε χάπια απ’ αυτόν και τα έδωσε στον άλλον. Η Δανάη φεύγει για μέσα στο σπίτι και οι 2 μένουν μόνοι τους και όταν ο Νικόλας καταλαβαίνει ότι θέλει να κάνει μια μεγάλη αγορά σε χάπια συμφωνεί μαζί του. Η Δανάη παρακολουθεί και πληγώνεται, η Αγγελική την παρηγορεί.

Ο Νικόλας  επικοινωνεί με τον Γιάννη και του λέει ότι έχει μια μεγάλη παραγγελία και κανονίζουν να βρεθούν αργότερα για να του δώσει τα χάπια. Η Αγγελική ακούει έξω απ’ το δωμάτιο του Νικόλα το ραντεβού τους.

Η Αγγελική καλεί την αστυνομία και κάνει καταγγελία για διακίνηση ναρκωτικών και τους δίνει το σημείο συνάντησης του Νικόλα.

Ο Δημήτρης και η Αθηνά τσακώνονται πάλι και του λέει ότι μοιάζει με τον πατέρα του. αυτός μπορεί να κάνει ό,τι θέλει αλλά σ’ αυτή απαγορεύει να ζει όπως επιθυμεί. Του λέει ότι είναι πολύ χειρότερος μάλιστα από εκείνον, κάνει ό,τι κάνει και κατηγορεί αυτήν. Ο Δημήτρης της λέει ότι δεν πρέπει να ανησυχεί για την Κατερίνα, μπορεί να έχουν σχέση, αλλά ο σημαντικότερος άνθρωπος γι αυτόν είναι η Αθηνά.

Η Τζένη δείχνει στη Δανάη ότι ζηλεύει τη σχέση της με την Αγγελική. Η Δανάη της λέει ότι είναι δύο διαφορετικές σχέσεις και δεν μπορούν να είναι φίλες, είναι η γυναίκα του πατέρα της.

Ο Θωμάς και η Λένα μαλώνουν. Ο Θωμάς της λέει ότι δεν τον εκτιμάει και δεν τον νοιάζεται πραγματικά. Ο Θωμάς λέει ότι θα μαζέψει τα πράγματα του και θα φύγει.

Ο Γιάννης με το Νικόλα μέσα στο αυτοκίνητο του Γιάννη μιλάνε και εμφανίζεται από πίσω τους ένα αυτοκίνητο με 2 άντρες και αγχώνονται ότι είναι αστυνομικοί.

Η Τζένη λέει στην Αγγελική ότι ξέρει πως έκανε παιδί στα 15. Τη ρωτάει αν το άφησε σε ορφανοτροφείο ή το κρύβει και η Αγγελική την χαστουκίζει. Η Αγγελική επιτίθεται στην Τζένη και της λέει ότι το μωρό της γεννήθηκε νεκρό.

Ο Νικόλας αγχωμένος βγαίνει απ’ το αυτοκίνητο για να ξεφύγει και τους συλλαμβάνουν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα