Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Σοφούλα βάζει βόμβα στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Σοφούλα βάζει βόμβα στο Διαφάνι

Η Σοδούλα φεύγει από το σπίτι των γονιών της και παντρεύεται τον Βόσκαρη! Χαμός στις Άγριες Μέλισσες!

Δεν έχουν προηγούμενο όσα θα γίνουν στις Άγριες Μέλισσες τις επόμενες εβδομάδες. Ένα από τα πρόσωπα που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τις μετέπειτα εξελίξεις είναι η Σοφούλα.

Σύμφωνα με όσα είπε για τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, ο Λάμπρος αποκαλύπτει στον Τόλλια τα πάντα για τον Μάνο Βόσκαρη, για το ποιος είναι και τον σκοτεινό χαρακτήρα του. Τρομοκρατείται ο κοινοτάρχης, όπως και η Παγώνα και απαγορεύουν στη Σοφούλα να έχει κάθε επαφή με τον Μάνο Βόσκαρη. Εκεί έρχεται μια μεγάλη ανατροπή…

Η Σοφούλα κάνει μια παράτολμη κίνηση, φεύγει από το σπίτι και αποφασίζει να πει ναι στην πρόταση γάμου του Μάνου Βόσκαρη. Στο Διαφάνι γίνεται μεγάλο σούσουρο με αυτή την ιστορία. Μάταια οι γονείς της προσπαθούν να την μεταπείσουν.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η Σογούλα και ο Μάνος Βόσκαρης θα παντρευτούν στις Άγριες Μέλισσες, Μια κίνηση που θα φέρει τα πάνω κάτω, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό.

Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 73: Η Ελένη σοκάρεται όταν πληροφορείται το ένοχο παρελθόν μεταξύ του Κυπραίου και του Νέστορα ενώ η έρευνα του Βόσκαρη θα τον οδηγήσει σε μια ακόμα απρόσμενη ανακάλυψη. Θα τα καταφέρει να ενοχοποιήσει την Ελένη και να την οδηγήσει ξανά σ’ ένα κελί; Ο Μελέτης ανακαλύπτει με ποια γυναίκα είναι ερωτευμένος ο Κωνσταντής και η φιλία τους φαίνεται πως οδηγείται σε ρήξη. Ο Νικηφόρος συνεχίζει το ανίερο σχέδιό του προκειμένου να υπογραφεί η συμφωνία με τον Ιγνατιάδη.

Ο Κωνσταντής παίρνει την απόφαση στο δίλημμα που τον βασανίζει… να παντρευτεί τη Δόμνα και να απαλλαγεί από τον εκβιασμό του Θέμελη ή ν’ ακολουθήσει τα σχέδια του Δούκα; Ο Τάκης αποφασίζει να κάνει γνωστή τη σχέση του με τη Δρόσω σε όλο το Διαφάνι, προκαλώντας την οργή του Κωνσταντή. Η Ελένη βρίσκεται μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη που θα της δώσει τα όπλα να πολεμήσει τον Βόσκαρη.

https://www.zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα