Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη χαροπαλεύει στο νοσοκομείο – Διώχνουν τον Βόσκαρη από την φυλακή

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη χαροπαλεύει στο νοσοκομείο – Διώχνουν τον Βόσκαρη από την φυλακή

Τραγική κατάληξη θα έχει η Ελένη στα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες, καθώς θα την δούμε μετά από πυροβολισμό να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Ενώ από την άλλημ θα διώξουν τον Βόσκαρη από τις φυλακές.

Κι ενώ η Ελένη δραπετεύει από τη φυλακή, ένα απρόσμενο περιστατικό θα τη γυρίσει πίσω στο κελί της, όμως η ζωή για εκείνη από εκείνο το σημείο και μετά θα αλλάξει ριζικά! Το TV4 σας παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα τις συγκλονιστικές στιγμές που θα ζήσει η Ελένη Σταμίρη.

Η βίαιη αποβολή της Ελένης οδηγεί τη Φωτεινή και τον Γκούμα στο να βοηθήσουν τη Σταμίρη με κάθε τρόπο προκειμένου να φύγει από εκεί και να γλιτώσει από τα χέρια του Βόσκαρη. Ετσι, ο Γκούμας τηλεφωνεί ανώνυμα στον Λάμπρο και τον ενημερώνει για τα όσα ζει η αρραβωνιαστικιά του στα χέρια του αδίστακτου διευθυντή των φυλακών. Ο Λάμπρος αναστατώνεται με όσα ακούει και επισκέπτεται την Ελένη στη φυλακή και χωρίς να της αφήνει άλλα περιθώρια, απαιτεί να μάθει όλα όσα της συμβαίνουν εδώ και έξι χρόνια, αλλά και τους λόγους που τον αποφεύγει.

Διαβάστε όλες τις συγκλονιστικές εξελίξεις ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα