Άγριες Μέλισσες-διαρροή: Όλες οι συναρπαστικές εξελίξεις την εβδομάδα που έρχεται

 Με συναρπαστικά επεισόδια συνεχίζει το σήριαλ «Άγριες Μέλισσες». Διαβάστε τι θα συμβεί την εβδομάδα που έρχεται:

Η είδηση της ομολογίας της Ελένης για τον θάνατο του Σέργιου πέφτει σαν βόμβα τόσο στο σπίτι των Σεβαστών όσο και σε ολόκληρο το χωριό. Ολοι είναι συγκλονισμένοι και κανείς δεν μπορεί να χωνέψει το νέο κακό που τους βρήκε, εκτός από τη Μυρσίνη, που επιτέλους δικαιώνεται, αλλά επιμένει να βάζει στο κάδρο των ενόχων την Ασημίνα και τη Δρόσω.

Ο Νικηφόρος, παρότι υπερασπίζεται την Ασημίνα, η κρίση στη σχέση τους είναι πια έκδηλη. Ο Μιλτιάδης νιώθει δικαιωμένος που αποκαταστάθηκε το όνομα του Γιάννου, αλλά ο λόγος που αφαίρεσε μόνος του τη ζωή του συνεχίζει να είναι αγκάθι μέσα του. Το ίδιο αγκάθι υπάρχει στην ψυχή του Κωνσταντή, που καταρρακώνεται μπροστά στη συνειδητοποίηση ότι σκότωσαν άδικα τον Γιάννο. Ο Μελέτης, τυφλωμένος από θυμό, αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του την ημέρα που η Ελένη ετοιμάζεται να μεταφερθεί στον εισαγγελέα.

Την ώρα που όλοι ετοιμάζονται για την πρώτη ημέρα της δίκης της Ελένης, ο Δούκας με τον δικηγόρο του προετοιμάζουν την επίθεσή τους. Εν τω μεταξύ, ο Κυπραίος επισκέπτεται την Ελένη στη φυλακή, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά τη βοήθειά του. Η δίκη αρχίζει και ο Φανούρης με τη Βιολέτα είναι οι πρώτοι μάρτυρες που καταθέτουν υπέρ της, ενώ ο Σωτήρης, η Χαρίκλεια και ο Κωνσταντής κατά της. Παράλληλα, ο Αναστάσης ανακοινώνει στον Μιλτιάδη πως ο συνεταιρισμός αποφάσισε να διαγράψει την Ελένη από μέλος του. Ο Παναγιώτης σκέφτεται έναν τρόπο να πάρει το αίμα του πίσω από τον Σταμάτη και ζητά τη βοήθεια του Προκόπη. Στη δεύτερη ημέρα της δίκης καταθέτει ο Δούκας, ο οποίος αποφασίζει να παίξει τον κρυμμένο του άσο, για να την καταδικάσει.

Η Ασημίνα παρακούει τον Νικηφόρο και πάει στη δίκη .... Ο Κυπραίος τα παίζει όλα για όλα… Διαβάστε ΕΔΩ τις συγκλονιστικές εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα