Όταν υποδύθηκε την εξωγήινη για τις ανάγκες του Mπράβο. Χωρίς μαλλιά

H Ρούλα Κορομηλά γύρισε τον χρόνο πίσω, τις εποχές της δεκαετίας του '90, όταν παρουσίαζε το τηλεοπτικό σόου του Mega Μπράβο που άφησε εποχή με σκηνοθέτη τον Ιταλό Στέφανο Σαρτίνι.

Ένα εβδομαδιαίο βραδινό φαντασμαγορικό σόου που κράτησε έξι χρόνια στο κανάλι και σημείωσε ιδιαίτερα υψηλές τηλεθεάσεις. Από το Μπράβο «παρήλασαν» μεγάλα ονόματα του εξωτερικού, όπως ο Ρίκι Μάρτιν, η Μαντόνα και ο Έρος Ραμαζότι.

Η Ρούλα Κορομηλά δεν ήταν απλά μόνο παρουσιάστρια, αλλά χόρευε, τραγουδούσε και έκανε σκετς. Η παρουσιάστρια λοιπόν δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, όπου είχε μεταμορφωθεί σε εξωγήινη για τις ανάγκες του τρέιλερ σε μια από τις εκπομπές του «Μπράβο».

Η Ρούλα Κορομηλά εμφανίζεται στο βίντεο χωρίς μαλλιά, φορώντας μια ασημένια στολή και η φωνή της είναι αλλοιωμένη. Με έντονο μακιγιάζ και πολύ λεπτά φρύδια, η Ρούλα Κορομηλά έκανε μία ανατρεπτική εμφάνιση για τα τότε τηλεοπτικά δεδομένα.

Η ίδια σχολίασε στη λεζάντα του βίντεο: «Λοιπόν. Αυτή είναι η τελευταία παραγγελία που δέχομαι παιδιά μου! Φτάνει! Το μαγαζί κλείνει λόγω ανακαίνισης! Καλό το παλιό μενού, δε λέω, αλλά θα πάμε σε κάτι πιο φρέσκο! Οκ; ΥΓ. Τόσες “παραγγελίες” για αυτό το βίντεο δεν είχα ποτέ....».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα