Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο μεγάλο φινάλε της σεζόν

Αυλαία ρίχνει για τη φετινή σεζόν η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» και, απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα, γι' άλλη μια φορά τίποτα δεν μένει στη θέση του και ήσυχο στο χωριό.

Το φετινό τέλος της τηλεοπτικής σειράς θα προβληθεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου, ωστόσο το κανονικό φινάλε του πρώτου κύκλου θα το δούμε από Σεπτέμβριο.

Τα spoiler είναι πολλά, με σημαντικότερο αυτό του «βασανισμένου» έρωτα ανάμεσα στην Ελένη και τον Λάμπρο. Άραγε η επανασύνδεση τους κινδυνεύει; Από την άλλη, στο σπίτι των Σεβαστών τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ για την πλούσια οικογένεια, αφού οι σκοτούρες δεν σταματούν... Η Πηνελόπη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ ο Μελέτης εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών και αποκαλύπτει σε όλη την οικογένεια πως είναι γιος της Ανέτ και ως Σεβαστός διεκδικεί τη θέση που του αρμόζει.

Η Ελένη δεν «μασάει» τα λόγια της κι έτσι αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στον Κυπραίο για τον Λάμπρο. «Δεν μπορώ να δώσω αλλού την καρδιά μου, αυτή ανήκει στον Λάμπρο», φαίνεται ότι αποκαλύπτει στον Θωμά, ζητώντας του να χωρίσουν οριστικά. Ο Κυπραίος γίνεται έξαλλος και στη συνέχεια καταρρέει, ωστόσο αποφασίζει να μην εκβιάσει την Ελένη με το μυστικό του φόνου προκειμένου να μείνει μαζί του. Η σύγκρουση τους αναμένεται να προκαλέσει πολύ θόρυβο.

Πανικός στο Σεβαστέικο .... Μυστικά εκβιασμοί και γέννα με επιπλοκές  ... Διαβάστε ΕΔΩ  το μεγάλο φινάλε της σεζόν!

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ