Λιάγκας: Έτσι αντικατέστησε ο Πετρετζίκης τον Καλλίδη στο Πρωινό mou

Λιάγκας: Έτσι αντικατέστησε ο Πετρετζίκης τον Καλλίδη στο Πρωινό mou

Με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε ο Άκης Πετρετζίκης στην Ελεονώρα Μελέτη, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε το παρασκήνιο της αντικατάστασης του Βασίλη Καλλίδη στο Πρωινό mou, στο Mega, από τον Άκη.

Ο παρουσιαστής είπε τα εξής:

“Να σας πω τι ακριβώς είχε γίνει γιατί δεν το είπε ο Άκης. Τότε ήταν ο Βασίλης Καλλίδης στο Πρωινό mou, εμείς τον βρήκαμε εκεί από την προηγούμενη εκπομπή. Κάποια στιγμή ο Βασίλης είχε ένα θέμα προσωπικό και έπρεπε να αποχωρήσει από την εκπομπή για κάποιους μήνες. Ψάχναμε στο Mega να δούμε ποιος θα μαγειρέψει. Ερχόντουσαν από το MasterChef o Άκης Πετρετζίκης και ο Γιάννης Αποστολάκης και οι τρεις κριτές, από μία φορά ο καθένας την εβδομάδα.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, αφού είδαμε ότι ο Βασίλης δεν θα μπορούσε να επιστρέψει σύντομα, λέει το Mega ότι πρέπει να αποφασίσουμε τον Αποστολάκη ή τον Πετρετζίκη. Τα στελέχη του Mega ήθελαν τον Αποστολάκη κι επιμέναμε η Φαίη κι εγώ στον Άκη γιατί θεωρούσαμε ότι έχουμε καλύτερη χημεία με τον Άκη. Επειδή πήγαινε καλά η εκπομπή μας έκαναν τα χατίρια κι έτσι ήρθε ο Άκης κι έμεινε στο Πρωινό mou”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα