Εκτός MasterChef θα βρεθεί η Κατερίνα Λένη

Εκτός MasterChef θα βρεθεί η Κατερίνα Λένη

Εκτός MasterChef θα βρεθεί η Κατερίνα Λένη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open. «Κι όπως μπήκα με το κεφάλι ψηλά έτσι θα βγω με το κεφάλι ψηλά» είχε πει χαρακτηριστικά η παίκτρια του MasterChef, που πολλές φορές είχε προκαλέσει με τις ατάκες δηλητήριο και τον ατίθασο χαρακτήρα της, επισκιάζοντας συχνά ακόμα και τους κριτές. Μετά από έναν αγώνα μαγειρικής με την Ντέμη και τη Μαριάννα, η Κατερίνα χάνει και αφήνει την ποδιά και το σπίτι του ριάλι.

Διαβάστε ακόμα: Αλλαγές στις ημέρες προβολής του «MasterChef»: Μειώνονται τα επεισόδια

Η 36χρονη επίδοξη σεφ δημιούργησε αντιπαραθέσεις στο σπίτι λόγω του επαγγελματός της, που είναι κομμώτρια, με πολλούς παίκτες να διαφωνούν με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Στη χθεσινή αναμέτρηση για τη δηλωμένη βίγκαν Ντέμη Γεωργίου αποκάλυψε ότι σηκώνεται μέσα στην νύχτα και τρώει σαλάμια και τυριά: «Από τη Ντέμη τι περιμένεις; Κατεβαίνω κάτω στις 3 η ώρα τη νύχτα και τη βρίσκω να τρώει σαλάμια και τυριά. Αλλά εδώ είμαστε βίγκαν. Άμα κάνω και ανοίξω το στόμα μου, θα τους κάψω όλους», είχε πει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λένη.

Ούτε ο Γιώργος τη γλίτωσε: «Εκεί που σε ξεφορτώθηκα σατανά, πάλι δίπλα μου είσαι. Πάλι έχεις κατσικωθεί στον σβέρκο μου και δε λες να φύγεις... Ο Γιώργος έχει χιούμορ; Για να έχεις χιούμορ πρέπει να έχεις και ευφυΐα. Νομίζω υστερεί ο Γιώργος όσον αφορά την ευφυΐα…». Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Ευτυχείτε»:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα