Αρβανίτης: Χαμός στον αέρα της ΕΡΤ με την υποψηφιότητά του

Αρβανίτης: Χαμός στον αέρα της ΕΡΤ με την υποψηφιότητά του

Το είδαμε κι αυτό στον αέρα της ΕΡΤ. Ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε πως υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές θα είναι ο Κώστας Αρβανίτης. Αλλά το ανακοίνωσε στον Κώστα Αρβανίτη!

Μετά από περίπου τρεις ώρες συνεδρίασης, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ «έβγαλε» τα πρώτα 16 ονόματα για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Τα ονόματα ανακοινώθηκαν στον τηλεοπτικό «αέρα» της ΕΡΤ, με τους τηλεθεατές να γίνονται μάρτυρες ενός απίθανου περιστατικού.

Ο δημοσιογράφος που παρουσίαζε την εκπομπή ήταν ο Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος όπως σας είχε ενημερώσει εδώ και μέρες το newsit.gr, είχε «κλειδώσει» για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό έγινε, λοιπόν και ο δημοσιογράφος που «βγήκε» ζωντανά από την Κουμουνδούρου ξεκίνησε να αναφέρει τα ονόματα, έχοντας εξ αρχής σχηματισμένο ένα… μειδίαμα.

Μετά από τα πρώτα ονόματα, ήρθε η στιγμή να πει στον Κώστα Αρβανίτη πως ο… Κώστας Αρβανίτης θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές!

«Τώρα για σένα δεν ξέρω πώς να το αναφέρω, να πω συγχαρητήρια;«, είπε ο ρεπόρτερ, με τον κ. Αρβανίτη να υποδέχεται τα «νέα» ανέκφραστος και να απαντά: «Άστα να πάν’ στο δι@ολο«!

Φυσικά είπε πως γνώριζε για την υποψηφιότητά του (σ.σ. αυτό έλειπε να το… μάθαινε on air), αλλά δεν τελείωσε εκεί το «πράγμα»!

Μόλις ολοκληρώθηκε το ρεπορτάζ, ο Κώστας Αρβανίτης τόνισε πως δεν θεωρεί σωστό να συνεχίσει στην εκπομπή εφόσον αποφάσισε να κατέβει στην «αρένα» των ευρωεκλογών και αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σας χαιρετώ. ΕΡΤ για πάντα, ΕΡΤ παντού. Σας φιλώ«.

Ο Κώστας Αρβανίτης σηκώθηκε από την καρέκλα του, έφυγε από το στούντιο κι αμέσως έπαιξε ένα βίντεο – αφιέρωμα με στιγμές από την παρουσία του στην ΕΡΤ…

Μετά από αυτό, η εκπομπή συνεχίστηκε χωρίς εκείνον…
Δείτε πώς ο Κώστας Αρβανίτης αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα