Οι πληροφορίες για το Τατουάζ που δεν θα αρέσουν στους θαυμαστές της σειράς

Οι πληροφορίες για το Τατουάζ που δεν θα αρέσουν στους θαυμαστές της σειράς

Είναι μια σειρά που έχουν αγαπήσει οι τηλεθεατές. Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών όμως θέλουν το Τατουάζ να μη συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά.

Την απόφαση φαίνεται πως πήρε η τριάδα των δημιουργών, Ανδρέας Γεωργίου (παραγωγός, σκηνοθέτης, πρωταγωνιστής), Κούλλης Νικολάου (πρωταγωνιστής, παραγωγός) και η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου μετά από συνάντησή τους το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου, σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους».

Είχαν προηγηθεί αρκετές συζητήσεις και των τριών επί μήνες για εάν η σειρά θα έπρεπε να συνεχιστεί ή όχι. Και το σκεπτικό ήταν να μη συνεχιστεί ώστε να μην κουράσει και να υπάρχει απόλυτος σεβασμός προς τους τηλεθεατές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά το πάρσιμο της απόφασης ο Κούλης Νικολάου επικοινώνησε αμέσως με τον Alpha και συγκεκριμένα με τη διευθύντρια προγράμματος Λυδία Μιχαήλ, το στέλεχος του προγράμματος Κώστα Σούσουλα αλλά και την υπεύθυνη μυθοπλασίας του καναλιού Δήμητρα Κωστοπούλου. Στη συνέχεια και για να μην υπάρξουν διαρροές εστάλη mail σε όλους τους συντελεστές της σειράς συμπεριλαμβανομένων των ηθοποιών.

«Μετά από έντονο προβληματισμό και πολλές συζητήσεις που κάναμε πήραμε την απόφαση το "Τατουάζ" μας να ολοκληρωθεί στον Β’ κύκλο, στα τέλη Ιουνίου 2019. Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα και την απήχηση που είχε η δουλειά αυτή κάτι που χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να συμβεί. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο μεθοδικά και με τον ίδιο ζήλο μέχρι και το τελευταίο πλάνο που θα γυριστεί» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή που συνυπογράφουν ο Αντρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου.

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Media

Σχετικά TAGS:
-
Σχολιάστε το άρθρο: