Ελένη Μενεγάκη: Αυτό το πρόσωπο από τα παλιά θα δούμε στην εκπομπή της

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό το πρόσωπο από τα παλιά θα δούμε στην εκπομπή της

Μια αποκάλυψη έκανε σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην έναρξη της εκπομπής "Το Πρωινό".

Κατά τη διάρκεια της στήλης του "Μέχρι να έρθει η Φαίη", ο παρουσιαστής αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά στα δοκιμαστικά που κάνει η Ελένη Μενεγάκη για να βρει τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν φέτος στην εκπομπή της.

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

"Η Ελένη κατέληξε. Σταμάτησε να ψάχνει άντρα και βρήκε γυναίκα. Επιστροφή παλιάς συνεργάτιδας. Ελένη Φωτοπούλου.

Έγινε μεγάλο μαλιοτράβηγμα εκεί πίσω, αλλά εγώ δεν ξέρω τίποτα να σας πω. Ξέρω όμως ότι επιστρέφει η Ελένη Φωτοπούλου, ανανεωμένη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό...".

Πριν από αρκετά χρόνια, η Φωτοπούλου είχε μιλήσει για ένα περιστατικό που της είχε συμβεί μαζί με την Μενεγάκη:

«Έπειτα από κάποια εκπομπή πηγαίνουμε όλοι μαζί σε ένα πολυτελές - και λίγο σνομπ - ρεστοράν για φαγητό . Η Ελένη είχε αφήσει το αυτοκίνητό της μακριά και μπαίνει μαζί με μας τους υπόλοιπους στο μικρό δικό μου κουβά , που είναι τρακαρισμένος και χτυπάνε λαμαρίνες , κρέμονται προβολείς , προφυλακτήρες και τέτοια . Με το σαραβαλάκι φτάνουμε στο ρεστοράν . Μπροστά στη πόρτα βάλ'το να μην περπατάμε , μου λέει η Ελένη . Μα πάω να πω εγώ γιατί έχω τη συναίσθηση πως το αμαξάκι μου είναι για παλιοσίδερα και όχι για μόστρα σε το μέρος . Βαλ'το βαλ'το επιμένει . Έρχονται έξαλλοι οι άνθρωποι του μαγαζιού . Σας παρακαλώ κυρία μου , πάρτε αυτό το αυτοκίνητο από'δω , εξεγείρονται και με το δίκιο τους . Κάνει μια έτσι την πόρτα και βγαίνει η Ελένη Μενεγάκη . Άλλαξε η φάτσα τους με το που την είδαν . Αλλά για σας αλίμονο όπου θέλετε αφήστε το , άλλωστε αυτό το αυτοκίνητο έχει το στιλ του , έχει το κάτι του . Η παρουσία της Ελένης Μενεγάκη αλλάζει τους ανθρώπους.»

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα